ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πιέζεται η Ρόμα, αντιδρά η Τότεναμ

Αμείωτη παραμένει η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να είναι εξίσου μεγάλο. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στις δύο κατηγορίες της Ιταλίας, αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ. Η σημερινή μας τριάδα βασίζεται στο κίνητρο των ομάδων που θα ποντάρουμε και ελπίζουμε να μας δικαιώσουν.

Λέτσε-Κοσέντζα (20:00)

Στην 2η κατηγορία Ιταλίας η Λέτσε συνεχίζει την προσπάθεια της για επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία και το ζητούμενο γι’ αυτήν είναι να το κάνει μέσα από τις δύο πρώτες θέσεις ώστε να αποφύγει την διαδικασία των μπαράζ. Τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται οριακά στην 3η θέση, ωστόσο δείχνει ικανή να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο καθώς βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σήμερα υποδέχεται την Κοσέντζα και θα τιμήσουμε τον άσσο του 1.90 στην Pari Match. 

Προτεινόμενο σημείο: Λέτσε win (1,90) 

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας (21:45)

Αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη τρέχει η Τότεναμ η οποία καλείται να ξυπνήσει πριν είναι αργά. Χθες η Γουλβς έκανε δώρο στην ομάδα του Ποκετίνο κερδίζοντας την Γιουνάιτεντ και σήμερα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας θεωρώ πως θα το εκμεταλλευτεί κάνοντας νέα αρχή.  

Οι «πετινοί» έβγαλαν πολύ δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο δίμηνο, χωρίς όμως να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Την Κυριακή ηττήθηκαν από την Λίβερπουλ με 2-1 με αυτογκόλ στο τέλος του αγώνα.

Η Πάλας είναι στο μέσο της βαθμολογίας, βγάζει καλή εικόνα σε τέτοιου είδους παιγνίδια, αλλά η ανάγκη των γηπεδούχων για νίκη μας οδηγούν στον άσσο. 

Προτεινόμενο σημείο: Τότεναμ win (1.48)

Ρόμα-Φιορεντίνα 22:00 

Στην Serie A η Ρόμα έχει δεύτερο διαδοχικό ματς εντός έδρας και μετά την συντριβή από τη Νάπολι έχασε σημαντικό έδαφος για την διεκδίκηση της 4ης θέσης ενώ κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης καθώς υποχώρησε στην 7η θέση του πίνακα. Σήμερα απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Φιορεντίνα οι πρωτευουσιάνοι πιέζονται αρκετά για τη νίκη και η πραγματικότητα είναι πως είναι ένα κλικ πιο κοντά σε αυτήν. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα προσπαθήσει να συμμαζέψει την κατάσταση της ομάδας και το ενδεχόμενο να μην δούμε πολλά τέρματα στο παιγνίδι είναι υπαρκτό.

Προτεινόμενο σημείο: Ισοπαλία ή Ρόμα & under 3,5 goals (2,02)

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς