ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τριάδα σε απόδοση 5.38

Παιγνίδια για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Μετά το "2 στα 3" που είχαμε την Τετάρτη, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών με επιλογές από τα πρωταθλήματα Δανίας, Ιταλίας και Βολιβίας με τριάδα σε απόδοση 5.38 στην Parimatch.  

Έσμπιεργκ-Μίντιλαντ (17:00) 

Στα πλέι-οφ του Δανέζικου πρωταθλήματος, η Μίντιλαντ φιλοξενείται από την αδιάφορη βαθμολογικά Έσμπιεργκ και θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος της προηγούμενης αγωνιστικής (0-0 με Νόρτζελαντ). 
Η διαφορά από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη του δικού μας Πιέρου Σωτηρίου βρίσκεται στους τρεις βαθμούς και σε παιγνίδια όπως το σημερινό απαγορεύονται οι απώλειες. Θα επιλέξουμε το διπλό στο 1.53 αφενός λόγω του κινήτρου και αφετέρου λόγω ανωτερότητας. 

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1.53 στην Parimatch)

Λάτσιο-Σασουόλο (19:00) 

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από τον αγώνα της Λάτσιο κόντρα στην Σασουόλο. Η μάχη για την εξασφάλιση ευρωπαϊκών εισιτηρίων φουντώνει στην Serie A και οι «Λατσιάλι»  διεκδικούν με αξιώσεις μέχρι και την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμβεί κάτι τέτοιο επιβάλλεται να δείξουν χαρακτήρα και να επανέλθουν στις νίκες σήμερα. Η Σασουόλο μακριά από την έδρα της παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοση της και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να κάνει την ζημιά.

Ο άσσος κυμαίνεται στο 1.40 και εμείς θα ανεβάσουμε την αξία της απόδοσης με συνδυασμό το Under 3,5 που μας ανεβάζει στο 2.30.

Προτεινόμενο σημείο: 1 & under 3,5 goals (2.30)

Μπολιβάρ-Σαν Χοσέ Ορούρο (23:00) 

Τέλος, στην μακρινή Βολιβία επέλεξα τον άσσο της Μπολιβάρ που συνεχίζει το κυνήγι της πρωτοπόρου Νασιονάλ, με την οποία θα αναμετρηθεί την επόμενη αγωνιστική. 

Σήμερα, απέναντι στην Σαν Χοσέ είναι σε θέση να κάνει το καθήκον της κερδίζοντας ακόμα ένα ματς στην έδρα της (6 νίκες, 1 ισοπαλία) και να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι κορυφής. Το 1,53 στην Pari Match δεν μας... χαλά.  

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.53)

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς