ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ: Προτάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ και Κόπα Λιμπερταδόρες

Το υπερθέαμα του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται μπροστά μας καθώς σήμερα και αύριο θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης. Μετά από ένα κακό Σαββατοκύριακο στοιχηματικά καθώς πολλά από τα φαβορί έσπασαν, μεταφερόμαστε στις διεθνής διοργανώσεις.

Οι προτάσεις μας έρχονται από δύο παιγνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα δύο από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Ο αγγλικός εμφύλιος ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει των υπόλοιπων αγώνων και αναμένεται πως θα πέσουν κορμιά στο νέο γήπεδο των «πετεινών».

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι το φαβορί καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, ενώ η Τότεναμ μετά από μια κακή περίοδο με βαθμολογικές απώλειες στην Πρέμιερ Λιγκ έδειξε αντίδραση στο τελευταίο της παιγνίδι. Απόψε θεωρώ πως είναι σε θέση να μην ηττηθεί από το μεγαθήριο και εκ των φαβορί για την κούπα που ακούει στο όνομα Μάντσεστερ Σίτι. Θα επιλέξω το σημείο "1Χ διπλή ευκαιρία" σε απόδοση 1.97.

Με το άλλο αποψινό ματς δεν θα μπλέξουμε. Η Λίβερπουλ δίνεται σε τιμές σούπερ φαβορί (1.28) και σε καμία περίπτωση δεν έχει αξία, ούτε αξίζει να το συνδυάσουμε με πολλά γκολ. Οι «κόκκινοι» έχουν και το κυριακάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος και ως ένα βαθμό ίσως το έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ. Από την στιγμή που υπάρχει η ρεβάνς πάμε πάσο με αυτό το παιγνίδι. 

Προτεινόμενο σημείο: 1Χ διπλή ευκαιρία (1,97)

Άγιαξ-Γιουβέντους (10/4, 22:00)

Από τα αυριανά ματς θα ποντάρουμε στον αγώνα Άγιαξ-Γιουβέντους. Πρόκειται για δύο ομάδες με τρομερή ποιότητα. Διαθέτουν τους παίκτες για να κάνουν τη ζημιά και θα τιμήσουμε το γκολ-γκολ σε απόδοση 1,75. Η Γιούβε είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς παίκτες στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και λογικά πάει πιο ξεκούραστη και καλύτερα προετοιμασμένη από τον «Αίαντα» που δίνει μεγάλη μάχη με την PSV για την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου. Οι Ιταλοί ίσως να έχουν το προβάδισμα για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, αλλά δε νομίζω να περάσουν εύκολο βράδυ στο Άμστερνταμ. 

Προτεινόμενο σημείο: Goal/Goal (1,75)

Ατλέτικο Παρανάενσε-Ντεπόρτες Τολίμα (01:15)

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες ανοίγει τις πρώτες πρωινές ώρες η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των ομίλων. 
Επέλεξα δύο σημεία που θεωρώ πως είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά.

Πρώτο ματς ο άσσος της Ατλέτικο Παρανάενσε η οποία με όπλo τη δύναμη της έδρας μπορεί να κερδίσει την Ντεπόρτες Τολίμα. Στον πρώτο γύρο στην Κολομβία η Τολίμα είχε κερδίσει με το στενό 1-0 και σήμερα οι βραζιλιάνοι πιστεύω θα πάρουν το… αίμα τους πίσω. Στην προηγούμενη αγωνιστική διέλυσαν με 3-0 την Μπόκα Τζούνιορς, στην Τολίμα θα σταματήσουν;

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1,53) 

Iντερνασιονάλ-Παλεστίνο (03:30)

Στις 03:30 στο Πόρτο Αλέγκρε η πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου Ιντερνασιονάλ υποδέχεται την Παλεστίνο από την Χιλή, του γνωστού μας Αγκουστίν Φαρίας που αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ πως η ομάδα της Βραζιλίας θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται να κλειδώσει την πρόκριση. Είναι το τελευταίο της εντός έδρας ματς καθώς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει εκτός με Ρίβερ Πλέιτ και Αλιάνσα Λίμα και θα κάνει τα πάντα για να πάρει το καθοριστικό τρίποντο. Ο άσσος πληρώνει 1,42.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1,42)

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς