(ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ) Σαββατοκύριακο με τέσσερις επιλογές

Να κλείσουμε την εβδομάδα με το απόλυτο των προβλέψεων μας θα επιδιώξουμε το Σαββατοκύριακο.

Μεσοβδόμαδα η τετράδα από Τσάμπιονς Λιγκ και Κόπα Λιμπερταδόρες επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και συνεχίζουμε σήμερα με επιλογές από τα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα.

Οι δύο επιλογές μας αφορούν αγώνες του Σαββάτου και οι άλλες δύο αγώνες του Κυριακάτικου κουπονιού.

Σεβίλλη-Μπέτις (21:45)

Η μάχη της 4ης θέσης που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ κορυφώνεται στην Ισπανία και η Σεβίλλη είναι από τις ομάδες που την διεκδικούν, κυνηγώντας την Χετάφε.

Οι Ανδαλουσιανοί φιλοξενούν απόψε την Ρεάλ Μπέτις και θα τους εμπιστευτούμε κυρίως λόγω έδρας και ισχυρότερου κινήτρου. Μια εβδομάδα πριν την μεγάλη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Χετάφε η Σεβίλλη δεν έχει περιθώριο για στραβοπάτημα και θα ψάξει την 3η της διαδοχική νίκη και 5η στα τελευταία έξι παιγνίδια. Απέναντι στην Μπέτις που δεν βγάζει εμπιστοσύνη εκτός έδρας επιλέγουμε τον άσσο.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1,65 στην Parimatch)

Club Destroyers-Aurora (02:00)

Η δεύτερη μας σημερινή επιλογή έρχεται από το πρωτάθλημα Βολιβίας, εκεί που πλην ορισμένων εξαιρέσεων τα παιγνίδια είναι ανοιχτά, γρήγορα σε ρυθμό και συνήθως συνδυάζονται με αρκετά γκολ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες λοιπόν η Club Destroyers φιλοξενεί την Aurora. Πρόκειται για παιγνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πραγματοποιούν κακή πορεία.

Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα λόγω έδρας καθώς η αντίπαλος τους μακριά από το γήπεδο της παρουσιάζεται προβληματική (εφτά ήττες, μια ισοπαλία). Ωστόσο το 1,55 κρίνεται χαμηλό. Αντίθετα το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,75 αξίζει να το τιμήσουμε καθώς εμφανίζεται πολύ συχνά στα παιγνίδια των δύο ομάδων.

Προτεινόμενο σημείο: Goal/Goal (1,75 στην Parimatch)

Ουτρέχτη-Φίτεσε (17:45)

Στην Ολλανδία η regular season πλησιάζει προς το τέλος της και όλα παραμένουν ρευστά στην υπόθεση τίτλος, αλλά και στις ομάδες που θα διεκδικήσουν μέσω πλέι-οφ ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η επιλογή μας έρχεται από τον αγώνα Ουτρέχτη-Φίτεσε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την συντριβή (5-0) από την Ντε Χαγκ και θα προσπαθήσουν να... ξεπλύνουν την ντροπή με μια νίκη στην έδρα τους. Ωστόσο απέναντι τους έχουν την πληγωμένη Φίτεσε η οποία πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι-οφ λόγω αρνητικών αποτελεσμάτων στους πέντε τελευταίους αγώνες. Βέβαια έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα καθώς έπαιξε κόντρα σε Άγιαξ, Αλκμαάρ και PSV. Και το σημερινό ματς έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Περιμένω ένα παιγνίδι επιθετικό όπως μας συνήθισαν οι δύο ομάδες και πιστεύω πως θα δούμε τέρματα.

To goal-goal σε απόδοση 1.53 δεν είναι κακό. Άλλωστε η Φίτεσε σκοράρει κατά ριπάς αλλά την ίδια ώρα δέχεται με άνεση γκολ. Το ίδιο αναμένω να συμβεί και σήμερα.

Προτεινόμενο σημείο: Goal/Goal (1.53 στην Parimatch)

Σπόρτινγκ Κριστάλ-Καχαμάρκα (00:00)

Τέλος, κλείνουμε την τετράδα με επιλογή από το πρωτάθλημα του Περού. Η Σπόρτινγκ Κριστάλ υποδέχεται την Καχαμάρκα και εκτός απρόοπτου θα πάρει το τρίποντο που θα την φέρει στο -2 από την κορυφή.

Μεσοβδόμαδα είχε νικηφόρο αποτέλεσμα στο Κόπα Λιμπερταδόρες και με φόρα θέλει να δώσει συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις. Απέναντι σε μια ασταθή ομάδα που όμως σκόραρε στα έξι από τα οχτώ παιγνίδια πρωταθλήματος, το σενάριο να συνδυαστεί ο άσσος με αρκετά γκολ έχει αρκετές πιθανότητες.

 Προτεινόμενο σημείο: 1 & over 2,5 (1,93 στην Parimatch)

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς