(ΣΤΟΙΧΗΜΑ) Τριάδα από Europa, EuroLeague και Κολομβία

Αμείωτη παραμένει για ακόμα μια μέρα η στοιχηματική δράση και ο «Κουπονάκιας» θα προσπαθήσει να σας στείλει ταμείο. 

Η σημερινή τριάδα περιλαμβάνει έναν αγώνα από τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, έναν από τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας και έναν από το πρωτάθλημα Κολομβίας. 

Διαλέγετε και παίρνετε… 

Φενερμπαχτσέ - Ζαλγκίρις Κάουνας (20:45)

Με πολύ πιο εύκολο τρόπο επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά οι Τούρκοι στο πρώτο παιγνίδι (76-43), παίρνοντας το προβάδισμα στη σειρά. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς με όπλο την άμυνα της κράτησε πολύ χαμηλά τους Λιθουανούς, που παρουσιάστηκαν και ασυνήθιστα άστοχοι. Στο σημερινό δεύτερο ματς, η Φενερμπαχτσέ θα κερδίσει ξανά εκτός απρόοπτου, αλλά αναμένω την ομάδα από το Κάουνας, πιο εύστοχη και πιο συγκεντρωμένη. 

Προτεινόμενο σημείο: Ζαλγκίρις Over 67,5 πόντοι (1,92 στην Parimatch)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπενφίκα (22:00)

Το 4-2 του πρώτου αγώνα έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ στην Μπενφίκα, αλλά οι Γερμανοί δεν θα το αφήσουν τόσο εύκολα το ματς. Στην καλή τους βραδιά μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο και σε κάτι τέτοιο προσδοκούμε στην αποψινή ρεβάνς κόντρα στους «αετούς». Η ομάδα του Άντι Χούτερ θα παραταχθεί με επιθετικές διαθέσεις και έχει τους ποδοσφαιριστές που θα την οδηγήσουν στη νίκη ή ακόμα και στην ανατροπή. Ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 1.82 στην Parimatch.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.82)

Ατλέτικο Νασιονάλ - Πατριότας (03:30)

Το τελευταίο μας σημείο έρχεται από το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας στην Κολομβία. Τις πρώτες πρωινές ώρες για την 16η αγωνιστική η Ατλέτικο Νασιονάλ υποδέχεται στην Πατριότας. Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν ανάλογη -μέτρια- πορεία (τους χωρίζει ένας βαθμός) και δίνουν την μάχη με αρκετές άλλες ομάδες για είσοδο στην οχτάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ. Τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται στην 11η και 10η θέση αντίστοιχα.

Θεωρώ πως η Ατλέτικο θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό της.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.57)

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς