ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ: Με φόρα για νέο… ταμείο

Με εύκολο τρόπο επιβεβαιώθηκε η πρόταση της Πέμπτης και στόχος μας δεν είναι άλλος από το να οδηγηθούμε ξανά στο ταμείο για… ανάληψη. Το κουπόνι του Σαββατοκύριακου είναι γεμάτο και όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχουν παγίδες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε.

Η σημερινή μας τριάδα περιλαμβάνει έναν αγώνα από την Ολλανδία και δύο από την Λατινική Αμερική, από τα πρωταθλήματα Παραγουάης και Ουρουγουάης.

Φίτεσε-Τσβόλε (20:45) 

Η κανονική περίοδος του Ολλανδικού πρωταθλήματος πλησιάζει στο τέλος της και τα πάντα παραμένουν ρευστά τόσο στα πάνω όσο και στα κάτω.

Επέλεξα να προσθέσω στο κουπόνι μου τον άσσο της Φίτεσε κόντρα στην Τσβόλε καθώς θεωρώ πως μετά από έξι αγώνες θα επανέλθει στις νίκες προκειμένου να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ. Μετά από ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που προηγήθηκε, η Φίτεσε έχει την ευκαιρία απέναντι σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα να πάρει το τρίποντο. Το 1,57 στην Parimatch είναι αποδεκτό.

Προτεινόμενο σημείο: "1" (1,57)

Σέρο Πορτένο-Ολύμπια Ασουνσιόν (00:00) 

Στην Παραγουάη το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας (primera division) εισέρχεται στην 16η αγωνιστική και περιλαμβάνει το κλασικό ντέρμπι που τυγχάνει να είναι και ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στην Σέρο Πορτένο και την Ολύμπια Ασουνσιόν.

Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την κατάκτηση του τίτλου και απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας είναι η ευκαιρία τους να μειώσουν την απόσταση στον ένα βαθμό. Όπως κάνουν σε κάθε παιγνίδι θα παραταχθούν επιθετικά και αναπόφευκτα τα αμυντικά κενά αναμένεται να παρουσιαστούν. Η Σέρο μετρά 6 goal-goal στα τελευταία 7 της παιγνίδια και θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ενώ θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να σκοράρει από την μεριά της.

Προτεινόμενο σημείο: Goal/Goal (1,75)

Πεναρόλ-Σέρο (01:00)

Παραμένουμε στην Λατινική Αμερική, αλλά μεταφερόμαστε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Ουρουγουάης. Η Πεναρόλ ανέβηκε την περασμένη αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας και δείχνει ικανή να παραμείνει μέχρι τέλους. Σήμερα υποδέχεται την Σέρο, η οποία είναι στον πάτο της βαθμολογίας, προερχόμενη από πέντε συνεχόμενες ήττες και από οχτώ συνολικά ματς χωρίς νίκη! Δύσκολα θα ανταπεξέλθει στη δυνατή έδρα της Πεναρόλ. Προβλέπω εύκολη νίκη των γηπεδούχων.

Προτεινόμενο σημείο: Πεναρόλ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα (1,95) 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς