(ΣΤΟΙΧΗΜΑ) Τριάδα από Αγγλία, Βολιβία και Ευρωλίγκα

Η περασμένη εβδομάδα με 5 κερδισμένα από τα 6 προτεινόμενα μας σημεία ήταν επιτυχημένη και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με ανάλογες επιδόσεις.

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, αλλά το κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει δεκάδες παιγνίδια σε όλο τον κόσμο. Η δική μου πρόταση περιλαμβάνει μια αναμέτρηση από την Πρέμιερ Λιγκ, μια από το πρωτάθλημα Βολιβίας (με απόδοση 2,65) και μια επιλογή από τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα.

Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:30) 

Η μπασκετική μας πρόβλεψη έρχεται από τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα και από το ματς Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ. Οι Ισπανοί έκαναν την έκπληξη την περασμένη εβδομάδα σπάζοντας την έδρα των Ρώσων, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πλέον πιστεύουν ακόμα περισσότερο στην πρόκριση στο final-4 το οποίο θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο τους και θα τα δώσουν όλα για να ολοκληρώσουν την υπέρβαση. Ξεκάθαρα όμως, δεν εξαρτάται αποκλειστικά απ’ αυτούς. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη διαθέτει την εμπειρία για να διαχειριστεί την κατάσταση, όπως φυσικά την ποιότητα και την ικανότητα για να κερδίσει την Μπασκόνια στην έδρα της. Το 1,76 της νίκης της ΤΣΣΚΑ στην Parimatch θεωρείται δίκαιο και θα το τιμήσουμε. 

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1,76) 

Γουλβς-Άρσεναλ (21:45)

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος της προηγούμενης αγωνιστικής όπου ηττήθηκε εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας. Στην έδρα της Γουλβς θα συναντήσει σθεναρή αντίσταση το σύνολο του Έμερι και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και καλή εμφάνιση για να πάρει τη νίκη που θα την φέρει στην 4η και προνομιούχα θέση της βαθμολογίας. Πρόκειται για δύσκολο και αμφίρροπο ματς, στο οποίο φαντάζει πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

Προτεινόμενο σημείο: Goal/Goal (1,68) 

Always Ready-Nacional Potosi (22:00)

Mεταφερόμαστε στην Βολιβία. Η 19η αγωνιστική βρίσκεται σε εξέλιξη, με την 2η της βαθμολογίας Νασιονάλ Ποτόσι να φιλοξενείται από την Always Ready και να έχει την ευκαιρία να μειώσει στον ένα βαθμό από την πρωτοπόρο Μπολιβάρ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και πιστεύω έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. Το 2,65 στην Parimatch έχει αξία και θα εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. 

Προτεινόμενο σημείο: 2 (2,65) 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς