ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ/ Καλή Ανάσταση με… ταμείο!

Η τριάδα που πρότεινε ο «κουπονάκιας» την Μεγάλη Τετάρτη επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια για νέα ταμεία χωρίς εφησυχασμό.

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο υπάρχει δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως φυσικά σε Αμερική και Λατινική Αμερική, απ’ όπου προέρχεται η σημερινή μου τριάδα.

Επί της ευκαιρίας να ευχηθώ Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο.

New York City-Orlando (20:30)

Στο πρωτάθλημα του MLS η Νέα Υόρκη υποδέχεται το Ορλάντο για την 9η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν πανομοιότυπη πορεία, ισοβαθμώντας στην 8η θέση έχοντας από 11 βαθμούς. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση προβλέπω ότι θα σημειωθούν τέρματα και από τις δύο ομάδες. Το 1,70 στην Parimatch είναι αποδεκτό.

Προτεινόμενο σημείο: Goal/Goal (1,70)

Always Ready-Bolivar (22:30)

Στην… αγαπημένη μας Βολιβία οι αγωνιστικές τρέχουν. Οι ομάδες μπαίνουν σήμερα στην 20η στροφή και θα ποντάρουμε στη νίκη της πρωτοπόρου της βαθμολογίας Μπολιβάρ, η οποία φιλοξενείται από την Always Ready. Λόγω κινήτρου, των φιλοξενούμενων μιας και οι γηπεδούχοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, θα ποντάρουμε στο διπλό. Εκτός του κινήτρου θεωρώ την Μπολιβάρ ανώτερη ομάδα και θα την εμπιστευτώ στο κουπόνι μου.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (2,05)

Σάο Πάολο-Μποταφόγκο

Σέντρα στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Βραζιλίας θα έχουμε σήμερα και η τρίτη μας επιλογή έρχεται απ’ εκεί. Βέβαια, εδώ και αρκετούς μήνες οι ομάδες βρίσκονται σε φουλ ρυθμό λόγω των τοπικών πρωταθλημάτων, άρα υπάρχει ένα δείγμα. Η Σάο Πάολο έδειξε πως πρόκειται για ποιοτική και γεμάτη ομάδα, σε αντίθεση με την Μποταφόγκο που μετρά απώλειες συγκριτικά με το περσινό ρόστερ, ενώ σήμερα θα απουσιάσει ο επιθετικός Σόουζα ο οποίος ήταν σε θέση να δημιουργήσει προβλήματα. Το 1,60 του άσσου ναι μεν δεν είναι μεγάλο αλλά πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1,60)