(ΣΤΟΙΧΗΜΑ) Τριάδα από Europa και Λατινική Αμερική

Ένα γκολ στο 93΄της αναμέτρησης Always Ready-Bolivar μας χάλασε το σερί του απόλυτου στις προβλέψεις όμως το 5/6 στα δύο τελευταία άρθρα προτάσεών μας, κρίνεται απόλυτα ικανοποιητικό.

Για σήμερα επέλεξα τριάδα αγώνων από το Γιουρόπα Λιγκ και από τα πρωταθλήματα Βραζιλίας και Βολιβίας.

Άρσεναλ-Βαλένθια (22:00)

Μετά τους πρώτους ημιτελικούς στο Τσάμπιονς Λιγκ σειρά παίρνει σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ. Στο «Έμιρειτς» η Άρσεναλ υποδέχεται την Βαλένθια και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί. Η ομάδα του Έμερι στην Πρέμιερ Λιγκ μετρά τρεις διαδοχικές ήττες, βρίσκεται στην 5η θέση του πίνακα και η έξοδος στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει αβέβαιη. Αυτό μπορεί να συμβεί και μέσα από την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και θεωρώ πως σήμερα θα κάνει ότι και στα προηγούμενα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης όπου κέρδισε Μπάτε, Ρεν και Νάπολι χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Καλή ομάδα η Βαλένθια, ωστόσο δίνω προβάδισμα στον άσσο.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (2,10) 

Σάντος-Φλουμινένσε (01:15)

Στην Βραζιλία ολοκληρώνεται τις πρώτες πρωινές ώρες η 2η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις. Εμείς θα ποντάρουμε στον άσσο της Σάντος απέναντι στην Φλουμινένσε. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες έδειξαν διαφορετικό πρόσωπο. Η Σάντος άρχισε με εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι επί της Γκρέμιο, ενώ η Φλουμινένσε ηττήθηκε στην έδρα της από τη νεοφώτιστη Γκοιάς. Φυσιολογικά ο άσσος δίνεται σε τιμές φαβορί αλλά το πιθανότερο θα επιβεβαιωθεί.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1,55)

Χόρχε Βέστερμαν-Σπόρτ Μπόις (01:15) 

Επιλογή από την Βολιβία θα έχει και το σημερινό μας κουπόνι και έρχεται από τον αγώνα Χόρχε Βέστερμαν-Σπόρτ Μπόις. Οι γηπεδούχοι εκτός απρόοπτου θα πάρουν τη νίκη αλλά το 1,30 δεν μας κάνει. Πιστεύω πως το 1,85 του Goal/Goal στην Parimatch είναι ικανοποιητικό με βάσει τα στατιστικά των δύο ομάδων, αλλά και γενικότερα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Προτεινόμενο σημείο: Goal/Goal (1,85)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.