Η τριάδα του ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑ/Απόδοση 6.00

Για ένα γκολ (που δεν πέτυχε η Λος Άντζελες Γκάλαξι) χάλασε η χθεσινή μας τριάδα. Η Αταλάντα επιβεβαίωσε σχετικά άνετα την επιλογή νίκης επί της Τζένοα, ενώ πιο δύσκολα πέρασε ο άσσος της Κόλο Κόλο επί της Παλεστίνο. Συνεχίζουμε σήμερα με νέα τριάδα στην προσπάθεια μας να πάμε ταμείο.

Πεναρόλ-Νασιονάλ Μοντεβιδέο (21:00)

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από την Πριμέρα Ντιβιζιόν Ουρουγουάης εκεί που το Μοντεβιδέο χωρίστηκε στα δύο ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα σε Πεναρόλ και Νασιονάλ. Οι γηπεδούχοι στην μέχρι τώρα διαδρομή παρουσιάζουν σταθερότητα και οδηγούν εκ του ασφαλούς την κούρσα του πρωταθλήματος. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν ραγδαία βελτίωση στις τελευταίες αγωνιστικές, σκοράρουν με μεγάλη ευκολία (16 γκολ στα τελευταία 4 παιγνίδια) και πιστεύω ότι θα παραταχθούν επιθετικά στην προσπάθεια τους να πάρουν τη νίκη. Το over 2.5 του 1,78 στην Parimatch έχει καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί καθώς το τέμπο της αναμέτρησης αναμένεται γρήγορο.

Προτεινόμενο σημείο: Over 2,5 (1.78)

Μαρσέιγ-Λιόν (22:00) 

Nτέρμπι περιλαμβάνει και η 36η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος μεταξύ Μαρσέιγ και Λιόν. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με συχνότητα και παράλληλα είναι ευάλωτες στην άμυνα. Η στατιστική πλευρά του αγώνα δείχνει ξεκάθαρα ότι θα εμφανιστούν γκολ. Θα ποντάρουμε στο να έχουμε γκολ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 1.50 στην Parimatch.

Προτεινόμενο σημείο: Γκολ και στα δύο ημίχρονα (1.50) 

Ουάσιγκτον-Κάνσας (02:00)

Στο MLS η Ουάσιγκτον του Γουέιν Ρούνει υποδέχεται το Κάνσας και δίνω προβάδισμα στον άσσο. Αφενός λόγω της σταθερότητας που δείχνουν οι πρωτευουσιάνοι και αφετέρου λόγω αδυναμίας και απουσιών που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι. Δεν είναι εύκολο το παιγνίδι αλλά το 2.25 του άσσου αξίζει να προστεθεί στο δελτίο μας.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (2.25)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.