ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Επιλογές από Χιλή και Ευρωλίγκα με απόδοση 5.66

Εξαιρετικά άτυχοι σταθήκαμε την εβδομάδα που μας πέρασε. Ειδικά η τριάδα της Κυριακής με το χαμένο over 2,5 της Πενιαρόλ (1-1 από το ημίχρονο) μας φάνηκε… κάπως. Σήμερα μεταφέρουμε την προσοχή μας κυρίως στο final -4 της Ευρωλίγκα που θα γίνει επί ισπανικού εδάφους, στην «Fernando Buesa Arena», γήπεδο της Μπασκόνια.

Φενερχμπαχτσέ-Ανατολού Εφές (19:00) 

Πρώτα θα λάβει χώρα ο τουρκικός εμφύλιος ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και Εφές. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς όταν άρχιζε η χρονιά ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Στην regular season παρουσίασε το πιο σταθερό πρόσωπο, καταλαμβάνοντας άνετα την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στα πλέι-οφ απέκλεισε την Ζαλγκίρις Κάουνας με 3-1 που της έδωσε για 5ο σερί χρόνο το εισιτήριο.

Από την άλλη η Εφές έκανε την υπέρβαση, τερμάτισε στην 4η θέση που της έδωσε το πλεονέκτημα έδρας, αποκλείοντας μετέπειτα την Μπαρσελόνα, με 3-2. Σήμερα βρίσκεται μπροστά στην μεγάλη πρόκληση.
Από μόνο του το γεγονός πως τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες της ίδιας χώρας, κάνει την αναμέτρηση πιο αμφίρροπη. Πόσο μάλλον όταν το φαβορί Φενέρχμπαχτσε πάει στο ματς με ορισμένες απουσίες και αμφιβολίες παικτών.

Θα ποντάρουμε στον ενθουσιασμό της Εφές για πρόκριση. Έχει παίκτες με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας, είναι αθλητική και γρήγορη ομάδα που πιστεύω ότι θα βάλει δύσκολα στους αντίπαλους της. Το 2.25 της νίκης τους στην Parimatch δεν με αφήνει αδιάφορο.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (2.25)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) 

Αμφίρροπη θεωρείται και η μάχη του δεύτερου ημιτελικού. Η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ θέλει να σηκώσει ακόμα μια κούπα, έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα, καθώς η διοργάνωση φιλοξενείται στην Ισπανία. Από την άλλη η ΤΣΣΚΑ σφράγισε την πρόκριση της στο final-4 στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς αντιμετώπισε στα πλέι-οφ την Μπασκόνια.

Το αποψινό ματς είναι επανάληψη του περσινού ημιτελικού, που βρήκε κερδισμένη την Ρεάλ με 92-83. Φέτος, στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, η ρωσική ομάδα κέρδισε και τα δύο μεταξύ τους παιγνίδια. Γιατί να μην το κάνει και 3η φορά φέτος;

Δεν περιμένω ότι θα υπάρξει εύκολος νικητής, αντίθετα αναμένω κλειστή διαφορά στο παιγνίδι.

Προτεινόμενο σημείο: Χάντικαπ +2,5 ΤΣΣΚΑ (1.70)

Ουνιβερσιτάδ Κατολίκα-Αντοφαγκάστα (03:30) 

Τέλος, ολοκληρώνουμε με ποδοσφαιρική επιλογή τις πρώτες πρωινές ώρες. Στον αγώνα Ουνιβερσιτάδ Κατολίκα – Αντοφαγκάστα, πιστεύω ο άσσος του 1,48 αξίζει να μπει στην τριάδα μας. Μιλάμε για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στην Χιλή, που έχει απέναντι της μια ομάδα που παρουσιάζει συνεχώς προβλήματα και που μετρά πέντε ήττες και μια ισοπαλία στους έξι τελευταίους αγώνες της. Δύσκολα θα αντιδράσει σήμερα.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.48 στην Parimatch)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.