ΤΡΙΑΔΑ για ταμείο από "Κουπονάκια"

Αρκετά άτυχοι σταθήκαμε το Σαββατοκύριακο καθώς και τα δύο προτεινόμενα δελτία μας "έσπασαν" στον τελευταία αγώνα, με συνολικά τέσσερα από τα έξι σημεία που δώσαμε, να επιβεβαιώνονται.

Βέβαια, όσοι χρησιμοποίησαν το cash out ή καλύφθηκαν με διαφορετικό τρόπο, βγήκαν κερδισμένοι.Θεωρώ πάντως πολύ σημαντικό να έχουμε όοιη την έγνοια του cash out όσο τα στοιχήματα μας είναι ανοιχτά και ειδικά όταν τα δυο πρώτα σημεία είναι κερδισμένα. 

Συνεχίζουμε σήμερα στοχεύοντας στο απόλυτο με τρεις επιλογές από διεθνή φιλικά εθνικών ομάδων και από το πρωτάθλημα Κολομβίας. Πλέον το κουπόνι του στοιχήματος περιορίστηκε αρκετά όσον αφορά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο στην Λατινική Αμερική. Εκεί αρκετά πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα αρχίσει το Κόπα Αμέρικα.   

Μιγιονάριος-Αμέρικα Κάλι (23:00)

Η πρώτη μου επιλογή έρχεται από την Κολομβία όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ. Η πρωτοπόρος του Α’ γκρουπ Millonarios, υποδέχεται την America de Cail σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι του πρωταθλήματος. Το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο καθώς οι γηπεδούχοι σε περίπτωση νίκης σφραγίζουν την πρωτιά που θα τους δώσει θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Με διαφορετικό αποτέλεσμα, αν η Ντεπορτίβο Πάστο κερδίσει το δικό της παιγνίδι θα πάρει αυτή την πρόκριση.

Σε κάθε περίπτωση, ο άσσος του 1,57 στην Parimatch πιστεύω θα επιβεβαιωθεί. Οι «εκατομυριούχοι» βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, έδειξαν καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς και παίζουν στην έδρα τους.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1,57)

Βραζιλία-Κατάρ (03:30)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κόπα Αμέρικα θα συμμετάσχει το Κατάρ, αποδεχόμενο την πρόσκληση που πήρε (όπως και η Ιαπωνία). Οι πρωταθλητές Ασίας θα αναμετρηθούν φιλικά με την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Βραζιλία, και αναμένω ότι θα πάρουν μια πρώτη γεύση για το τι θα συμβεί στα επίσημα ματς. Αν οι Βραζιλιάνοι παρουσιαστούν σοβαροί, η έκταση του σκορ πιθανόν να ξεφύγει. Το ενδεχόμενο να κερδίσει η Βραζιλία και τα δύο ημίχρονα, δεν είναι απομακρυσμένο.

Προτεινόμενο σημείο: Βραζιλία να νικήσει και στα 2 ημίχρονα (1.85)

Μεξικό-Βενεζουέλα (04:00)

Στην Ατλάντα των ΗΠΑ, Μεξικό και Βενεζουέλα θα τα πουν σε φιλική αναμέτρηση. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Μεξικό δεν θα βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά μετά το 1991, καθώς δεν πήρε πρόσκληση από την CONEMBOL (πήραν Ιαπωνία και Κατάρ). Από την άλλη η Βενεζουέλα θα δώσει το παρών της στα γήπεδα της Βραζιλίας και το αποψινό φιλικό θα είναι ένα δυνατό τεστ κόντρα σε μια ποιοτικότερη ομάδα.

Στο τελευταίο της φιλικό με τον Ισημερινό (1-1) έδειξε καλό πρόσωπο κατά διαστήματα. Επιθετικά έχει παίκτες για να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Στα 5 από τα 6 τελευταία της παιγνίδια εμφάνισε το goal/goal και δεν βλέπω τον λόγω να μην συμβεί το ίδιο καθώς το Μεξικό δύσκολα θα μείνει στο μηδέν.

Προτεινόμενο σημείο: Goal/Goal (2.10) 

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.