ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάμε με επιλογές από τα προκριματικά Euro 2020

Γεμάτο είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος από τους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020. Στις επάλξεις βρίσκεται και η Εθνική μας που δοκιμάζεται στην Σκωτία, ενώ η Ελλάδα φιλοξενείται από την Ιταλία. Παιγνίδια με τα οποία δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. 

Η τριάδα μου για σήμερα περιλαμβάνει ένα άσσο και δύο διπλά με συνολική απόδοση 5.50/1. 

Kροατία – Ουαλία (16:00)

Πρώτη επιλογή ο άσσος της Κροατίας επί της Ουαλίας. Αμφότερες οι ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς, ωστόσο οι φιναλίστ του παγκοσμίου κυπέλλου έδωσαν δύο παιγνίδια μέχρι στιγμής (ηττήθηκαν εκτός από Ουγγαρία). 

Στην έδρα τους οι Κροάτες παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είναι γενικότερα πιο αποτελεσματικοί και περιμένω ότι θα βγάλουν την ανωτερότητα τους τόσο σαν σύνολο όσο και σαν μονάδες.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.63) 

Εσθονία-Βόρειος Ιρλανδία (19:00) 

Ίσως και ανέλπιστα η Βόρειος Ιρλανδία βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου παρά την συμμετοχή της Ολλανδίας και της Γερμανίας. Σήμερα απέναντι στην Εσθονία στο Ταλίν, της δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3 στα 3 που θα την διατηρήσει στην 1η θέση του πίνακα. Και πιστεύω δεν θα την αφήσουν οι παίκτες του Ονίλ. Γύρω στο 2.00 κυμαίνεται το διπλό στην Parimatch.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (2.02) 

Τουρκία-Γαλλία (21:45)

Στον 8ο όμιλο Τουρκία και Γαλλία θα δώσουν το ντέρμπι κορυφής καθώς ισοβαθμούν με 6 έξι βαθμούς, έχοντας το απόλυτο των νικών. Οι τρικολόρ είναι δύο επίπεδα πιο πάνω από τους Τούρκους και απ’ αυτούς θα εξαρτηθεί η εξέλιξη του ματς.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1,67)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.