ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ: Σημεία από Κόπα Αμέρικα και Νορβηγία

Με δύο επιλογές από το Κόπα Αμέρικα και μια από την 1η κατηγορία Νορβηγίας θα ψάξουμε το ταμείο. Η Βραζιλία χθες επιβεβαίωσε με άνεση τα προγνωστικά κόντρα στην Βολιβία και σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι στον 2ο όμιλο. 

Κόνγκσβινγκερ-Σταρτ (16:30)

Αρχίζουμε από Νορβηγία, σε μια αναμέτρηση που δεν περιμένω πολλά γκολ. Κόνγκσβινγκερ-Σταρτ αναμετρώνται για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η διαφορά τους στον βαθμολογικό πίνακα είναι μόλις ένας βαθμός.

Αμφότερες οι ομάδες δεν δέχονται γκολ με μεγάλη συχνότητα. Οι γηπεδούχοι μάλιστα διαθέτουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Περιμένω κλειστό παιγνίδι και θα ποντάρω στα λίγα γκολ.

Προτεινόμενο σημείο: Under 2,5 (1.80)  

Bενεζουέλα-Περού (22:00)

Η 1η αγωνιστική του πρώτου ομίλου ολοκληρώνεται το βράδυ με αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε Βενεζουέλα και Περού. Ο νικητής θα κάνει το σημαντικό βήμα για πρόκριση στα νοκ-άουτ και ουσιαστικά είναι το παιγνίδι-κλειδί για τις δύο ομάδες.

Οι Βενεζουελάνοι έδειξαν καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας, βασιζόμενοι σε επιθετικό τρόπο παιγνιδιού. Διαθέτουν απρόβλεπτους και εκρηκτικούς ποδοσφαιριστές και από το ρόστερ τους ξεχωρίζει η παρουσία των Ροντό (Νιούκαστλ), Ρινγκό (Τορίνο) και Μαρτίνεζ (Ατλάντα). Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ράφαελ Ρομό του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο δεν προορίζεται για βασικός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Με κάπως πιο ισορροπημένο τρόπο παιγνιδιού θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση ώστε να αρχίσουν ιδανικά τις προσπάθειες, με τον 35χρονο Γκερέρο να παραμένει ακόμη ο ηγέτης αυτής της ομάδας.

Βασική μου επιλογή από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η διπλή ευκαιρία 1Χ της Βενεζουέλας. Για όσους ψάχνουν μεγαλύτερες αποδόσεις το 3.20 του άσσου στην Parimatch δεν είναι καθόλου άσχημο.

Προτεινόμενο σημείο: Βενεζουέλα 1Χ (1.60) 

Αργεντινή-Κολομβία (01:00)

Ντέρμπι με το καλημέρα στον 2ο όμιλο ανάμεσα σε Αργεντινή και Κολομβία. Ο Μέσι και η παρέα του χωρίς μεγάλα λόγια θέλουν να δώσουν απαντήσεις στα γήπεδα της Βραζιλίας με την κατάκτηση του τροπαίου. Εύκολο δεν θα είναι αλλά ούτε απίθανο θεωρείται, ούτε θα είναι έκπληξη όταν έχει στην ενδεκάδα της αυτό τον τεράστιο ποδοσφαιριστή.

Η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός και περιμένω ότι η «αλμπισελέστε» θα μπορεί να καταβάλει την σκληροτράχηλη Κολομβία και να συνεχίσει την θετική παράδοση στα μεταξύ τους παιγνίδια.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (2.25)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.