«Κουπονάκιας»: Προγνωστικά από Κόπα Αμέρικα και MLS

Στην 3η και τελευταία αγωνιστική μπαίνει η φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα και εμείς θα επιχειρήσουμε να επιστρέψουμε στα ταμεία.

Ήδη τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν όσον αφορά τις ομάδες που θα προκριθούν, ωστόσο μεγάλη σημασία παίζει η σειρά κατάταξης στις βαθμολογίες καθώς αναλόγως θα προκύψουν και τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ματς του πρώτου ομίλου στα οποία θα στοιχηματίσουμε, ενώ το δελτίο μας θα συμπληρωθεί με σημείο από το MLS το οποίο επαναρχίζει.

Περού-Βραζιλία (22:00)

Όλα για την πρωτιά θα τα παίξουν Βραζιλία και Περού για την τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή έχοντας από 4 βαθμούς, με την σελεσάο να αρκείται και σε ισοπαλία καθώς υπερτερεί της αντιπάλου της στον συντελεστή τερμάτων.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο χωρών είναι χαώδης. Το ρόστερ  της Βραζιλίας είναι πολύ ποιοτικό σε όλες τις γραμμές και σε ένα κατάμεστο γήπεδο από οπαδούς της πιστεύω θα κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ για τρίτο διαδοχικό παιγνίδι.

Προτεινόμενο σημείο: 2 & no goal both teams (2.00)

Βολιβία-Βενεζουέλα (22:00)

Δύο ήττες και μετριότητά εικόνα έδειξαν στα δύο πρώτα παιγνίδια οι Βολιβιανοί, σε αντίθεση με την Βενεζουέλα που παρουσίασε όπως την περιμέναμε καλό πρόσωπο, αποσπώντας δύο λευκές ισοπαλίες στα ματς με Περού και Βραζιλία. Η ομάδα του Κειρόζ είναι το φαβορί του σημερινού αγώνα και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά θα προκριθεί στην επόμενη φάση είτε ως 2η στον όμιλο είτε ως μια από τις καλύτερες 3ες ομάδες. Με διαφορετικό αποτέλεσμα θα περιμένει τα υπόλοιπα ματς για να γνωρίζει αν θα περάσει στα νοκ-άουτ.

Η Βολιβία από την άλλη θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στην διοργάνωση καθώς ακόμα και με νίκη, οι πιθανότητες για πρόκριση θα λίγες.

Δεν νομίζω ότι η Βενεζουέλα θα δείξει τάσεις «αυτοκτονίας» και αναμένω να κάνει το αυτονόητο απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1,55)

Ντάλας-Τορόντο (03:00)

Η τρίτη μας επιλογή έρχεται από το Αμερικανικό πρωτάθλημα που επιστρέφει στην δράση μετά τις υποχρεώσεις των ομάδων στο κύπελλο.

Στην αναμέτρηση Ντάλας-Τορόντο οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα λόγω των απουσιών που θα έχουν στο ματς οι Καναδοί.

Εδώ πάντως μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν καλή επιθετική οργάνωση και γενικώς εμφανίζουν τέρματα στα παιγνίδια τους. Αυτό πιστεύω θα συμβεί και σήμερα με το over 2,5 να κυμαίνεται από 1,70-1,80.

Προτεινόμενο σημείο: Over 2,5 goal (1.77)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.