ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Επιλογές από Κόπα Αμέρικα και MLS

Η Βραζιλία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα και σήμερα θα μάθει τον αντίπαλο της που θα είναι μια εκ των Αργεντινής και Βενεζουέλας.

Η τελευταία ήδη επιβεβαίωσε την πρόταση μας πριν από την έναρξη της διοργάνωσης για πρόκριση στην επόμενη φάση και περιμένουμε πλέον την Κολομβία να προκριθεί στα ημιτελικά για να επιβεβαιωθεί και το δεύτερο. Από την άλλη δύσκολα θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ο Μέσι και ακόμα πιο δύσκολα η Αργεντινή θα φτάσει στην κορυφή, συνδυασμό που επίσης πρότεινα. Βέβαια όσο ζούμε ελπίζουμε και επί της ουσίας τρεις νίκες χρειάζεται για να γίνει η μίνι έκπληξη.

Για σήμερα η τριάδα μου περιλαμβάνει τους δύο βραδινούς προημιτελικούς αγώνες και ένα σημείο από το MLS.

Βενεζουέλα-Αργεντινή (22:00)

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η ως τώρα πορεία της Βενεζουέλας, η οποία όχι μόνο επιβίωσε στον 1ο όμιλο (με Βραζιλία, Περού και Βολιβία) αλλά πήρε την 2η θέση της βαθμολογίας, όντας αήττητη. Παρουσίασε καλό πρόσωπο με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, αλλά την ίδια στιγμή οι ικανότατοι μεσοεπιθετικοί της έκαναν την δουλειά στο κρίσιμο ματς με την Βολιβία (3-1) εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Είναι η 4η πρόκριση στα νοκ-άουτ στις πέντε τελευταίες της παρουσίες στο Κόπα Αμέρικα. Απόψε ασφαλώς θα έχει δύσκολο έργο στην προσπάθεια της να αποκλείσει την Αργεντινή, ωστόσο με αυτά που είδαμε δεν θα είναι η σούπερ έκπληξη.

Από την άλλη η Αργεντινή δεν έδειξε καλό πρόσωπο στην φάση των ομίλων. Και στα τρία της παιγνίδια ήταν τουλάχιστον μέτρια, έπαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Πλέον αρχίζουν τα νοκ-άουτ και η «αλμπισελέστε» δεν είναι ομάδα που μπορούμε να την υποτιμήσουμε ή να την ξεγράψουμε. Έχει σαφώς καλύτερο ρόστερ από την ενθουσιώδη Βενεζουέλα και θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει αυτή την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναντι την Βραζιλία. Δεν γνωρίζω αν θα μιλήσει η κλάση του Μέσι, αλλά με δεδομένο ότι θα «περικυκλωθεί» από τους αντιπάλους του, αναμένω να βρεθεί χώρος για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή να κάνει την ζημιά.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1,57) 

Κολομβία-Χιλή (02:00)

Δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα Κολομβία και Χιλή θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Οι Κολομβιανοί έδειξαν το πιο σταθερό πρόσωπο στην φάση των ομίλων και δικαίως προκρίθηκαν ως 1οι από τον 2ο όμιλο με απολογισμό τρεις νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ! 

Απόψε θα προσπαθήσουν να πάρουν ρεβάνς για τον χαμένο ημιτελικό του 2016 που εν συνεχεία είδαν την αντίπαλο τους να κατακτά το τρόπαιο. Η Χιλή δεν πήρε την πρωτιά του 3ου ομίλου λόγω της ήττας από την Ουρουγουάη στο φινάλε, αλλά γενικώς ήταν σε καλά στάνταρ απόδοσης.

Περιμένω με ενδιαφέρον την αναμέτρηση και δίνω προβάδισμα στον άσσο. Η εικόνα της στα προηγούμενα παιγνίδια έδειξε πως πρόκειται για ώριμη και σφιχτή ομάδα που είναι σε θέση να βάλει τέλος στα όνειρα των Χιλιανών για 3η διαδοχική κατάκτηση του τροπαίου.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (2,25)

Κολοράντο-Λος Άντζελες (05:00)

Τελευταία επιλογή για σήμερα το διπλό του Λος Άντζελες επί του Κολοράντο για το πρωτάθλημα του MLS. Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα της λίγκας που έχει για αντίπαλο της ένα ασταθή σύνολο με μόλις τέσσερις νίκες σε 17 παιγνίδια. Το 1.68 που πληρώνει το Λος Άντζελες στην Parimatch με καλύπτει και θα συμπληρώσει το κουπόνι μου.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1.68)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.