ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Οι προτάσεις του «Κουπονάκια»

Το παζλ της ημιτελικής φάσης του Κόπα Αμέρικα θα συμπληρωθεί το βράδυ. Ουρουγουάη και Περού σ’ ένα ματς που η «σελέστε» είναι το φαβορί για την πρόκριση, εκεί που περιμένει από χθες η Χιλή. Βραζιλία-Αργεντινή το πρώτο ζευγάρι που προέκυψε και είναι σίγουρο ότι θα πέσουν κορμιά.

Σε ότι αφορά την σημερινή μας τριάδα, ο άσσος της Ουρουγουάης θα μπει στο δελτίο μας, μαζί με ακόμα δύο επιλογές από το Αμερικανικό πρωτάθλημα.

Ουρουγουάη-Περου (22:00)

Aνεβαίνει διαρκώς τις τελευταίες ώρες ο άσσος της Ουρουγουάης στον τελευταίο προημιτελικό αγώνα του Κόπα Αμέρικα κόντρα στο Περού. Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με Χιλή, Ισημερινό και Ιαπωνία, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην τετράδα οχτώ χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία, όπου μετέπειτα κατέκτησε και το τρόπαιο. Καβάνι και Σουάρες δείχνουν έτοιμοι να την οδηγήσουν στην πρόκριση και το 1,75 δεν με αφήνει αδιάφορο. Το Περού δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, προέρχεται από την συντριβή 5-0 από την Βραζιλία που δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα, ενώ απόψε θα απουσιάσει και ο Φαρφάν.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.75)

Ουάσιγκτον-Τορόντο (03:00)

Στο το ΜLS βρίσκω αξία στον άσσο της Ουάσιγκτον επί του Τορόντο. Η ομάδα του Ρούνει παρουσιάζει σταθερότητα στις εμφανίσεις της, σε αντίθεση με τους Καναδούς που κινούνται στην μετριότητα. Στο τελευταίο τους ματς πάντως που επανήλθαν στις νίκες μετά από οχτώ αγώνες, αλλά δε νομίζω να δώσουν συνέχεια.  Οι αμυντικές αδυναμίες που έχει το Τορόντο πιστεύω θα κάνουν την εμφάνιση τους και στην πρωτεύουσα. Η ανωτερότητα και το 2.10 της Ουάσιγκτον στην Parimatch, αρκούν για να μπει στο κουπόνι μας.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (2.10) 

Σαν Χοσέ-Λος Άντζελες Γκάλαξι (05:00)

Τέλος, τις πρώτες πρωινές ώρες Σαν Χοσέ και Γκάλαξι αναμετρώνται, παιγνίδι που ευνοούνται τα πολλά γκολ. Αμφότερες διαθέτουν έφεση στο σκοράρισμα και περιμένω ότι θα το επιβεβαιώσουν. Το 1.52 του over 2,5 goal δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι το πιθανότερο σενάριο του ματς. 

Προτεινόμενο σημείο: over 2,5 goal (1.52)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.