ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ: Τριάδα με απόδοση 6.40

Δεν μας πήγε καλά το περασμένο Σαββατοκύριακο και θα ψάξουμε σήμερα αντίδραση μέσα από τρία παιγνίδια. Το δελτίο μου περιλαμβάνει επιλογές από Νορβηγία, Ιρλανδία και Κόπα Άφρικα με συνολική απόδοση 6.50/1. 

Μπραν – Μιονταλεν (20:00)

Στην 14η αγωνιστική εισέρχεται το πρωτάθλημα Νορβηγίας, με την πιθανή αντίπαλο του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ, Μπραν να υποδέχεται την Μιονταλεν. Οι γηπεδούχοι μια εβδομάδα μετά την παλληκαρήσια εμφάνιση στην έδρα της πρωτοπόρου Μόλντε φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις νίκες που θα τους κρατήσουν στα ψηλά της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους και παρά την χαμηλή απόδοση θα την έχω στις επιλογές μου.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.50) 

Ουγκάντα-Σενεγάλη (22:00)

Η νοκ-άουτ φάση του Κόπα Άφρικα αρχίζει και η Σενεγάλη θεωρώ ότι θα κάνει το καθήκον της απέναντι στην Ουγκάντα. Πρόκειται για πολύ καλύτερη ομάδα, με τον Σάτιο Μανέ να ηγείται της προσπάθειας για διάκριση.  
Η Ουγκάντα προκρίθηκε από τον όμιλο για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς. Με δεδομένο πως θα κλειστεί στην άμυνα, ενδεχομένως το σκορ να μην ξεφύγει. Το 1.82 της νίκης της Σενεγάλης σε συνδυασμό το under 3,5 goal θα μπει στο δελτίο μας.

Προτεινόμενο σημείο: 2 & under 3,5 (1.82)

Σάμροκ Ρόβερς-Σλίγκο Ρόβερς (22:00) 

Τελευταίο σημείο για σήμερα έρχεται από την Ιρλανδία. Η Σάμροκ Ρόβερς (επίσης πιθανός αντίπαλος του Απόλλωνα) φιλοξενεί την Σλίγκο Ρόβερς και δύσκολα θα αφήσει βαθμούς. Το ματς προσφέρεται για να κτίσουν ψυχολογία οι γηπεδούχοι μετά από ένα δύσκολο διάστημα που πέρασαν και νομίζω δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο. Το 2.40 που πληρώνει ο άσσος σε συνδυασμό το over 2,5 goal έχει αξία.

Προτεινόμενο σημείο: 1&over 2,5 (2.35)

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.