ΚΟΥΠΟΝΙ: Βραζιλία, Κόπα Άφρικα και MLS με απόδοση 5.10

Βραδιά τελικού Κόπα Αμέρικα η αποψινή με την Βραζιλία να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφή του ποδοσφαίρου της Νοτίου Αμερικής 12 χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση του τροπαίου. Απέναντι στο Περού που έκανε την έκπληξη στην διοργάνωση, η σελεσάο θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην κερδίσει.

Το συγκεκριμένο ματς θα μπει στις επιλογές μας μαζί με δύο άλλες αναμετρήσεις από MLS και Κόπα Άφρικα.

Αλγερία-Γουινέα (22:00)

Για μια θέση στην οχτάδα του Κόπα Άφρικα θα παίξουν Αλγερία και Γουινέα, παιγνίδι στο οποίο φαβορί είναι ο άσσος με απόδοση 1.68. Και όχι άδικα καθώς η εικόνα των δύο ομάδων στην φάση των ομίλων δεν άφηνε περιθώρια για κάτι άλλο. Η Αλγερία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με τρεις νίκες χωρίς να δεχτεί τέρμα, έχοντας σταθερά καλή απόδοση. Αντίθετα η αντίπαλος της πήρε την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική και δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.68) 

Βραζιλία-Περού (23:00)

Η ώρα της στέψης έφτασε στο Κόπα Αμέρικα και οι βραζιλιάνοι δεν βλέπουν την ώρα που το τρόπαιο θα υψωθεί στον ουρανό του «Μαρακανά» από τα χέρια του αρχηγού τους. Το ματς είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους και σ’ ένα γεμάτο γήπεδο από υποστηριχτές τους πιστεύω δεν θα δυσκολευτούν να κάμψουν την αντίσταση του Περού. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στην φάση των ομίλων, εκεί που η Βραζιλία έδειξε την διαφορά δυναμικότητας που τις χωρίζει με το πειστικό 5-0.

H ομάδα του Γκαρέκα και μόνο που έφτασε στον τελικό είναι τεράστια επιτυχία αλλά σαφώς θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για τη νίκη. Με καθαρά αμυντικογενή τακτκική θα προσπαθήσει να κρατήσει στην άμυνα και να εκμεταλλευτεί τις λιγοστές ευκαιρίες που θα της δοθούν για γκολ. Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολo να σκοράρει πάντως, πόσο μάλλον να κερδίσει το τρόπαιο. Η Βραζιλία διατηρεί απαραβίαστη την εστία της στην διοργάνωση και το 1.67 που πληρώνει στην Parimatch η νίκη της σε συνδυασμό να μην δεχτεί γκολ είναι ικανοποιητικό.

Προτεινόμενο σημείο: Νίκη Βραζιλία με μηδέν παθητικό (1.67)

Φιλαδέλφια-Ορλάντο (23:00)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες Φιλαδέλφια και Ορλάντο θα αναμετρηθούν. Η πρωτοπόρος Φιλαδέλφια κέρδισε (1-3) με ανατροπή στο προηγούμενο ματς και επανήλθε στις νίκες, παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας. Το Ορλάντο μέχρι σήμερα παρουσιάζεται χωρίς σταθερότητα και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ειδικότερα η αμυντική του λειτουργία αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αναμένω να επανεφμανιστούν και απόψε. 

Τα πολλά γκολ ευνοούνται στο ματς και ο συνδυασμός νίκης των γηπεδούχων και over 2,5 goal θα είναι η επιλογή μου. Κάτι που συνέβη στις τελευταίες έξι νίκες της Φιλαδέλφια.

Προτεινόμενο σημείο: 1 & over 2,5 (1.85)

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.