ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πάμε… Λατινική Αμερική για συνεχόμενο ταμείο

Οι προβλέψεις της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά στέλνοντας μας ταμείο και σήμερα θα επιχειρήσουμε να δώσουμε συνέχεια.

Οι επιλογές στο κουπόνι του στοιχήματος από εδώ και στο εξής θα είναι αυξημένες, καθώς πέραν των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, επανήρχισαν τα πρωταθλήματα στην Λατινική Αμερική, καθώς και ορισμένα από την Ευρώπη.

Η σημερινή μου τριάδα περιλαμβάνει αγώνες από το Εκουαδόρ, την Παραγουάη και τις ΗΠΑ. 

Καλή επιτυχία ότι κι αν επιλέξετε.

Φουέρσα Αμαρίγια-Έμελεκ (23:00)

Στον Ισημερινό έχουμε παιγνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την Έμελεκ, η οποία δίνει μάχη για να μπει στην οχτάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ. Απέναντι στην χειρότερη ομάδα και ουραγό του πρωταθλήματος Φουέρσα Αμαρίγια, το διπλό δίνεται σε τιμές 1.60 και θεωρείται δίκαιο. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με παίκτες απλήρωτους και δύσκολα θα βγάλουν αντίδραση στο αποψινό ματς.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1.60 στην Parimatch)

Ντεπορτίβο Σαντάνι-Σέρο Πορτένο (01:30)

Σέντρα στην Κλαουσούρα της Παραγουάης είχαμε ψες και σήμερα συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική. Η Ντεπορτίβο Σαντάνι ως τυπικά γηπεδούχα υποδέχεται την εκ των φαβορί για τον τίτλο Σέρο Πορτένο. Τυπικά διότι το ματς θα γίνει σε ουδέτερη έδρα και συγκεκριμένα 200 χιλιόμετρα μακριά από το δικό της γήπεδο. Η Σέρο μπαίνει με φιλοδοξίες στο νέο πρωτάθλημα και η καλή αρχή θεωρείται must. Το διπλό κυμένεται από 1.85 μέχρι 1.95 και θα το προσθέσω στο κουπόνι μου.

Προτεινόμενο σημείο: 2 (1.90 στην Parimatch)

Σικάκο-Σινσινάτι (03:00)

Από το MLS ξεχώρισα τον άσσο του Σικάκο απέναντι στο Σινσινάτι, ωστόσο το 1.30 δεν μας αφήνει περιθώρια να το επιλέξουμε. Γνωρίζοντας όμως την αδυναμία που βγάζουν οι φιλοξενούμενοι μακριά από το γήπεδο τους, ο συνδυασμός του άσσου με το over 2,5 goal έχει κάποια αξία. Είναι ενδεικτικό πως στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους γνώρισαν ισάριθμες ήττες και δέχτηκαν συνολικά 20 γκολ!!! Από την άλλη το Σικάκο βγάζει καλύτερη εικόνα όταν αγωνίζεται εντός.

Προτεινόμενο σημείο: 1 & οver 2.5 goal (1.78 στην Parimatch)  

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.