ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τρεις άσσοι... για ταμείο

Γεμάτο είναι το κουπόνι του στοιχήματος με αγώνες από όλες τις Ηπείρους. Εμείς θα επιδιώξουμε να πάμε ταμείο εμπιστευόμενοι τρεις γηπεδούχες ομάδες. Το δελτίο μας έχει συνολική απόδοση 5.60/1 με αποδόσεις Parimatch. Καλή μας επιτυχία...

Γκέτεμποργκ - ΑΦΚ Εσκιλστούνα (Κυριακή 16:00)

Στην Σουηδία το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας εισήλθε στην 16η αγωνιστική και το πρόγραμμα έχει αρκετά ματς με φαβορί. Ξεχώρισα τον άσσο της Γκέτεμποργκ κόντρα στην ουραγό Εσκιλστούνα. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι αήττητοι (4-2) την στιγμή που η αντίπαλος τους μακριά από το γήπεδο της έχει μια ισοπαλία και έξι ήττες σε επτά ματς. Δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι από το παιγνίδι και ο άσσος του 1.60 θα μπει στο δελτίο μου.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.60) 

Λιμπερτάδ-Γκουαράνι (01:30)

Στην Κλαουσούρα της Παραγουάης η 2η αγωνιστική περιλαμβάνει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Λιμπερτάδ και Γκουαράνι. Δίνω σοβαρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα ήταν διαφορετική. Ειδικά η Γκουαράνι απογοήτευσε. Ο άσσος δίνεται σε τιμές πάνω από 2 ευρώ και αξίζει να τον τιμήσουμε. 

Προτεινόμενο σημείο: 1 (2.05)

Τορόντο-Χιούστον (02:30)

Από το MLS έρχεται η τελευταία μας επιλογή. Στην αναμέτρηση Τορόντο-Χιούστον προβλέπω νίκη των γηπεδούχων. Οι Καναδοί έχουν την ευκαιρία να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τον κακή πορεία του περασμένου μήνα και σήμερα στοχεύουν σε τρίτη διαδοχική νίκη. Απέναντι τους έχουν μια ομάδα που έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες δεχόμενη 11 γκολ και που εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη και οχτώ ήττες. Το Τορόντο έχει δυνατή έδρα και στο σημερινό ματς όλα είναι ιδανικά για να κερδίσει.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.70)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.