ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τριάδα από Γιουρόπα και Βολιβία

Ημέρα Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή, με πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές στην διάθεση μας. Βέβαια όπως συμβαίνει κάθε χρόνο μέσα σε ένα τόσο γεμάτο πρόγραμμα αγώνων, οι εκπλήξεις καραδοκούν και θα προσπαθήσουμε να τις αποφύγουμε. Ξεχώρισα δύο αναμετρήσεις που θα στηριχθούμε στους γηπεδούχους και μια επιλογή από την Βολιβία, με συνολική απόδοση 5/1. 

Γάνδη-Βιτορούλ (21:30) 

Στην μάχη της διάκρισης ρίχνεται η Γάνδη. Απέναντι στην Βιτορούλ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αλλά και για την πρόκριση και πιστεύω θα εκμεταλλευτεί την έδρα της. Μπορεί να είναι το πρώτο της επίσημο παιγνίδι, αλλά έδειξε στα φιλικά προετοιμασίας ότι διαθέτει την ποιότητα για να κάνει το πρώτο βήμα.

Προτεινόμενο σημείο: 1 (1.55) 

Μπουτούτνοστ-Ζόρια 21:45

Στο Μαυροβούνιο η Μπουτούτνοστ υποδέχεται την Ζόρια, η οποία δίνεται σε τιμές φαβορί. Δεν θα είναι όμως τόσο εύκολα τα πράγματα για τους Ουκρανούς οι οποίοι θα έχουν για αντίπαλο και τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα, η ομάδα από την Ποντγκόριτσα έχει ήδη δύο αγώνες στα πόδια της και έδειξε ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. 

Προτεινόμενο σημείο: 1Χ διπλή ευκαιρία (1.90) 

Όλγουεις Ρέντι-Οριέντε Πετρ. (22:00) 

H τριάδα μας συμπληρώνεται με σημείο από την Βολιβία, εκεί που η Όλγουεις Ρέντι υποδέχεται την Οριέντε Πετρολέρο και λόγω υψομέτρου είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαθέτουν καλύτερο υλικό, και στην πρεμιέρα έβαλαν πολύ δύσκολα στην ποιοτική Μπολιβάρ (3-2) χάνοντας το ματς στις καθυστερήσεις. Πιστεύω ότι και σήμερα παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες θα παλέψει το ματς και είναι σε θέση να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Προτεινόμενο σημείο: Οριέντε to score (1.75)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.