Δύο ματς με ΦΟΥΛ επιλογές στην BET ON ALFA για τη Β’ κατηγορία

Ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις που θα αρχίσουν στις 14:30 η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, με την BET ON ALFA να προσφέρει αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές.

Μπορείτε να δείτε online στο www.betonalfa.com.cy τις αποδόσεις, ή να επισκεφτείτε ένα από τα 66 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας. 

Στο ΓΣΖ ο ΑΣΙΛ υποδέχεται την Ομόνοια Αραδίππου σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που είναι ισορροπημένη στις στοιχηματικές αποδόσεις. Στο 2.25 προσφέρεται η νίκη του ΑΣΙΛ, στο 2.70 είναι η απόδοση της νίκης της Ομόνοιας Αραδίππου, ενώ στο 3.15 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του Over 2.5 Goals είναι 1.95, στο 1.65 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal προσφέρεται στο 1.65. 

Με απόδοση 1.35 ο Άρης είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον αγώνα που θα γίνει στο Τσίρειο με τον Διγενή Ορόκλινης. Το διπλό για νίκη του Διγενή Ορόκλινης προσφέρεται στο 6.50, ενώ 4.25 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το Over 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.50, το Under 2.5 Goals στο 2.25 και το

Goal – Goal στο 1.70. 
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.