Φοβερό παιχνίδι στην Αγία Νάπα όπου η τοπική ομάδα και ο Οθέλλος τελικά συμβιβάστηκαν στο 2-2.
Καλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να ψάχνουν το γκολ. Στο πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι είχαν από 1-2 καλά σουτ τα οποία κατέληξαν έξω.
Η απουσία του βασικού κεντρικού αμυντικού δίδυμου της Αγίας Νάπας (Μαρκόφσκι - Ρούγκα) φάνηκε σε δύο φάσεις που η άμυνα αδράνησε και η ποιότητα του Σταυρινού Κωνσταντίνου έκανε την διαφορά. Αρχικά με ωραίο πλασέ στην κίνηση, με την μπάλα στον αέρα... άνοιξε το σκορ και στην συνέχεια φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας, από δεξιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκριγκαλασβίλι που σε κενή εστία διαμόρφωσε το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος, η Αγία Νάπα ήταν η ομάδα που είχε τον πλήρη έλεγχο. Έπαιξε αρκετά ψηλά, ανεβάζοντας πολλούς παίκτες στην επίθεση, φτιάχνοντας 4-5 ξεκάθαρες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Παναγίδη που απέκρουσε ο Κωνσταντίνου.
Σε παθητικό ρόλο ο Οθελλος, έπαιξε περισσότερο για να κρατήσει το υπέρ του 2-1, όμως δεν τα κατάφερε αφού ο Εμπαλό στο 78' με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 2-2. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με δέκα ποδοσφαιριστές. Έμπο από Οθέλλο και Παναγιώτου από Αγία Ναπα σωστά αντικρισαν την δεύτερη κίτρινη.