Ισοπαλία στη Λακατάμια (φώτος)

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν ΘΟΪ και ΠΑΕΕΚ. Έχοντας από ένα καλό ημίχρονο οι δύο ομάδες μοίρασαν από έναν βαθμό φτάνοντας στους 8 και 10 αντίστοιχα. 

Στο 25' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκουιντέλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό του α’ ημιχρόνου με τον Αμπτούλ. 

Δείτε LIVE πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση... 

6’  Παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες. Πρωτοβουλία κινήσεων για ΘΟΙ.

17' Δυνατό σουτ του Χατζηπαντελίδη εκτός περιοχής. Μπλόκαρε ο Μπουκόβσκι.

25' ΓΚΟΛ 1-0 για το ΘΟΙ με τον Γκουιντέλα.Εφυγε στη πλατη της άμυνας της ΠΑΕΕΚ. Μπήκε στην περιοχή και από πλάγια με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

45' 1-1 η ΠΑΕΕΚ με σκόρερ τον Αμπντούλ.  Εξαιρετική κίνηση εκτός περιοχής σύγκλινε προς τον άξονα και με  φαλτσαριστό σουτ πέτυχε την ισοφάριση. 

50' Σπουδαία διπλή ευκαιρία για την ΠΑΕΕΚ. Αρχικά ο Καπαρτής εντό περιοχής έπιασε το σουτ η μπάλα όμως κόντραρε στους αμυντικούς. Στην επαναφορά ο Τσίτας δεν βρήκε στόχο.

61' Ευκαιρία για το ΘΟΙ με τον Γκουιντέλα. Ο επιθετικός της ομάδας της Λακατάμιας έπιασε γυριστό σουτ εντός περιοχής όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

87'  Πολυ καλος ρυθμος πανω κατω μπαλα
Χωρις μεγαλη ευκαιρια

91' Μεγάλη ευκαιρία για την ΠΑΕΕΚ. Σεντρα του Βασιλειου, κεφαλιά του Καπαρτή μόλις άουτ η μπαλα.

Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ: Μπουκόβσκι, Θεοφάνους, Φοινίρης, Μιγκέλη, Γκουιντέλα, Ματθαίου, Ιωαννίδης, Χαραλάμπους, Λιασίδης, Ρόγκα, Ζιουλής    

ΠΑΕΕΚ: Λαγκοέλα,Πεχλιβανόπουλος, Γαβριήλ, Τσιάμης, Τσίτας, Αμπντούλ, Καπαρτής, Χατζηπαντελίδης, Μπαξεβάνου, Γιαλαμίδης, Μανουήλ

*Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλας Νικολάου, με βοηθούς το Γιώργο Κοζάκο και Δημήτρη Προκοπίου.