"Λευκή" ισοπαλία στο ΜΑΚ (φώτος)

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι στο Μακάρειο μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΕΝΠ. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους κυρίως στο πρώτο μέρος όταν δημιούργησαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της ΕΝΠ άλλαξε παρόλα αυτά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία με αποτέλεσμα οι δύο ομάδας να μοιραστούν τους βαθμούς

7΄ Πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με πολύ ωραία κεφαλιά εντός περιοχής από τον Τόρες. Η μπάλα πέρασε άουτ

27΄ Νέα μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό ο οποίος ήταν καλύτερος από την ΕΝΠ στα πρώτα λεπτά. Ο Κάστρο ήταν αυτός που βρέθηκε εντός της περιοχής του Βαλβέρδε, έπιασε ωραίο γυριστό σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

42΄ Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το 1-0 για τρίτη φορά στο πρώτο μέρος. Ο Τόρες βρέθηκε εντός της περιοχής ωστόσο με προβολή δεν βρήκε στόχο. 

Β΄ Ημίχρονο

Η ομάδα της ΕΝΠ κατάφερε να αλλάξει το αγωνιστικό της πρόσωπο στο δεύτερο μέρος. Η είσοδος του Πράκερ πρόσθεσε φρεσκάδα στους φιλοξενούμενους ωστόσο δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί. Απεναντίας ο Ολυμπιακός έφτασε στην πρώτη του τελική στο 70΄ με τον Αντωνίου. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση λίγο έξω από την περιοχή ωστόσο το σουτ του ήταν άστοχο.

84΄ Ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Τσιακλής δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου.

Ολυμπιακός: Χίντι, Σωτηρίου, Ντε Πίνα, Πολυκάρπου, Σαμάρας, Ριμπέιρο, Κάστρο, Τσιακλής, Τόρες, Αντωνίου, Πεχλιβάνης

ΕΝΠ: Βαλβέρδ, Μουσιάς, Κουμής, Καράσκο, Κοσμάς, Φιλγκέιτ, Μέρτακκας, Κωνσταντίνου, Κατσιάτη, Ιωσηφίδης, Ατάντα

* ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ...