Ανακοίνωσε τέσσερις παίκτες

Ανακοίνωση από τον Άτλα Αγλαντζιάς αναφορικά με την έναρξη του προγραμματισμού...

Η ομάδα μας μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιωνά Κουσσή, ξεκίνησε αθόρυβα και τη μεταγγραφική της ενίσχυση για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η πρώτη μας μεταγραφή αφορά τα διοικητικά της ομάδας. Πραγματοποιήθηκε η ενσωμάτωση του παλαιού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ιωάννη Αδάμου στην ποδοσφαιρική επιτροπή της ομάδας. Η προσθήκη αυτή αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην όλη προσπάθεια.

Περνώντας στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΤΛΑ τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Μαυροφτής: Ο Γιώργος Μαυροφτής, μετά και από την επιστροφή του από τις σπουδές του, αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Συγκεκριμένα, βρισκόταν στον Ηρακλή Γερολάκκου και Διγενή Μόρφου, έχοντας 18 και 22 συμμετοχές αντίστοιχα. Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Θεόφιλος Χρυσοχόος: Ο Θεόφιλος Χρυσοχόος έχει προϋπηρεσία στις ομάδες Π.Ο. Ορμήδειας, Εθνικό Άσσιας και την τελευταία του χρονιά στην Δόξα Παλαιομετόχου. Με αυτές τις ομάδες είχε γεμάτες χρονιές στα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας). Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και ως 10αρι.

Παναγιώτης Αντωνίου: Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Παναγιώτης Αντωνίου, παρά το νεαρό της ηλικίας του μετρά συμμέτοχες στα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ κατηγορίας. Επίσης, έχει κάνει και μια γεμάτη season με την εφηβική ομάδα της Ανόρθωσης.

Παύλος Παύλου: Χαιρόμαστε επίσης ιδιαίτερα να έχουμε στο ρόστερ της ομάδας μας έναν παλιό γνώριμο και φίλο μας, τον Παύλο Παύλου. Ο Παύλος επέστεψε από τις σπουδές του και αναμένεται να βοηθήσει σε όλη την πορεία μας. Αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας, αν και τον έχουμε δει και στο κέντρο.
Ευχόμαστε στα καινούρια αποχτήματα της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία, γεμάτη συμμετοχές, νίκες, διακρίσεις ατομικές αλλά και συλλογικές!