"Φεύγω με το κεφάλι ψηλά" (Τι ανέβασε ο Θεοδώρου)

Μήνυμα αποχαιρετισμού από έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και 6 χρόνια ήταν μέλος του ΑΣΙΛ. Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δώρου Θεοδώρου

"Μπήκα λοιπόν σήμερα στα αποδυτήρια όχι για να χαιρετισω τους συμπαίκτες μου ή για προπόνηση όπως έχω συνηθίσει τα τελευταία 6 χρόνια αλλά για να μαζέψω τα προσωπικά μου αντικείμενα.
 
Μετά από 6 χρόνια στην ομάδα του ΑΣΙΛ ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Νιώθω πολύ τυχερός που αγωνίστηκα σε μια τέτοια ιστορική ομάδα, για όλες τις χαρές και τις λύπες που μοιραστήκαμε, για όλες τις στιγμές αγωνίας.
 
Έχω δώσει την καρδιά και την ψυχή μου προσπαθώντας να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα του Σωματείου ιδιαιτέρως στις ΔΥΣΚΟΛΕΣ στιγμές.
 
Δυστυχώς όμως όλα έχουν κάποιο τέλος και κάθε τέλος ισούται με μια καινούργια αρχή. Φεύγοντας από αυτή την ομάδα κρατάω μόνο τα θετικά και τους αυθεντικούς γνήσιους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και με υποστήριζαν σε κάθε στιγμή.
 
Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ όπως πορεύτηκα και στο ΑΣΙΛ αυτά τα χρόνια τιμώντας την φανέλα και παλεύοντας για το Σωματείο.
 
Καλή συνέχεια στον ΑΣΙΛ".