Τιμήθηκε ο "αιώνιος πρόεδρος "

Ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον κ.Δώρο Ιερόπουλο για την προσφορά του στα κοινά της πόλης.

Η ανάρτηση του Άρη: 

Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Λεμεσού τίμησε τον πρώην πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Δώρο Ιερόπουλο , για την προσφορά του στα κοινά της πόλης . Το όνομα του εμβληματικού παράγοντα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το όνομα του σωματείου μας. Ο κ. Ιερόπουλος ήταν πρόεδρος στην πιο ιστορική στιγμή του Άρη Λεμεσού, όταν προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου Κύπρου το 1989 . Επίσης επί προεδρίας του , ήρθε στην ομάδα το μεγαλύτερο όνομα που πέρασε από τα Κυπριακά γήπεδα , ο μοναδικός κάτοχος Χρυσής μπάλας που αγωνίστηκε στο Κυπριακό πρωτάθλημα , ο Όλεγκ Μπλαχίν.

Την φωτογραφία ανέβασε στα ΜΚΔ ο πρώην προπονητής του Άρη Λεμεσού και πρώην βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης, γράφοντας μεταξύ άλλων,

[...]"Είχα τη μεγάλη τιμή να έχω τον Δώρο Ιερόπουλο πρόεδρο μου στον ΑΡΗ Λσού, την πρώτη ομάδα που προπόνησα στην 1η Κατηγορία, την περίοδο 1987-1991 (για 4.5 χρόνια) κ συνεργαστήκαμε τέλεια μαζί. Δημιουργήσαμε μια υπέροχη σχέση μεταξύ μας κ παραμείναμε φίλοι μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να πώ ότι μαζί φτιάξαμε μια καταπληκτική ομάδα, που δεν κινδύνευσε ποτέ εκείνη την περίοδο, προκριθήκαμε στον τελικό κ ημιτελικό κυπέλλου και κέρδισε το θαυμασμό ολόκληρης σχεδόν της ποδοσφαιρικής Κύπρου!

Ο Δώρος ήταν ένας πρόεδρος πολύ μπροστά απο την εποχή του κ έκανε πράγματα τότε, τα οποία ακόμα κ σήμερα φαίνονται καινοτόμα! Εγώ προσωπικά τον ευγνωμονώ που μού έδειξε τότε τόση εμπιστοσύνη κ που με τιμά ακόμα με τη φιλία του! Ο Θεός να σε προσέχει πάντα φίλε μου Δώρο.."