Εκδήλωση βραβεύσεων ΕΠΟΛ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό η καθιερωμένη ετήσια Τελετή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας ΕΠΟΛ.

 

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία πρώην προέδρων της ΕΠΟΛ, εκπροσώπων των σωματείων της ΕΠΟΛ, εκπροσώπων άλλων Ομοσπονδιών όπως και φίλων αλλά και εκτιμητών του έργου που επιτελεί η Ομοσπονδία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ομάδες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές όπως και άλλοι πρωταγωνιστές της αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.
 
Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην εκδήλωση των βραβεύσεων της ΕΠΟΛ παραβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Ανθούλης Μυλωνάς.
 
Στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο κ. Μυλωνάς συγχάρηκε τους πρωταγωνιστές και την Ομοσπονδία και μετέφερε τη στήριξη της ΚΟΠ στο αγροτικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά ο χαιρετισμός του:
 
«Τέτοιες εκδηλώσεις δίνουν επιπλέον κίνητρα για διάκριση στα σωματεία και στους ποδοσφαιριστές της ΕΠΟΛ και αναβαθμίζουν το αγροτικό ποδόσφαιρο. Παραδοσιακά η Επαρχιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Λεμεσού πρωτοστατούσε στη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων οι οποίες δίνουν κύρος στις διοργανώσεις της.
 
Η ΕΠΟΛ πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Πόλης και Επαρχίας Λεμεσού από το 1956 οπόταν και ιδρύθηκε.  Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της ΣΤΟΚ και στην πορεία αυτή των 62 χρόνων, από τις τάξεις της ΕΠΟΛ ξεκίνησαν την πορεία τους σωματεία και ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ.
 
Επίσης, γνωρίζω ότι η Ομοσπονδία σας, πέραν της ποδοσφαιρικής της δράσης, διοργανώνει και κοινωνικές εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες προβάλλει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου, κάτι για το οποίο επίσης σας συγχαίρω.
 
Το αγροτικό ποδόσφαιρο αποτελεί το κύτταρο του ποδοσφαίρου και η ενοποίηση του ποδοσφαίρου μας με την ένταξη του αγροτικού κάτω από την ομπρέλα της ΚΟΠ επί Προεδρίας του αείμνηστου Κωστάκη Κουτσοκούμνη το 2011 αποτέλεσε μια απόφαση σταθμό για την Ομοσπονδία μας για την οποία, νιώθουμε περήφανοι αλλά και δικαιωμένοι στο πέρασμα χρόνου.
 
Σας μεταφέρω διαβεβαίωση του νέου Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα ότι, η στήριξη και αναβάθμιση του αγροτικού ποδοσφαίρου αποτελούν κομμάτι των προτεραιοτήτων του, με την ανάληψη της Προεδρίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.
 
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές, γιατί η διάκριση σε αυτό το επίπεδο, είναι ίσως σημαντικότερη από τις διακρίσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αφού, όλοι σας, θυσιάζεται κόπο και χρόνο χωρίς οικονομικό όφελος, χωρίς συμβόλαια, χορηγούς και τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά αντίθετα, μοναδικό σας κίνητρο είναι η αγάπη σας για το ποδόσφαιρο.
 
Σας καλώ να συνεχίσετε την προσπάθεια σας με τον ίδιο ζήλο και να είστε βέβαιοι ότι οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι. Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟΛ για την όμορφη εκδήλωση και συγχαρητήρια ξανά σε όσους βραβεύονται».