Διπλή μεταγραφική ανακοίνωση

Διπλή μεταγραφική ανακοίνωση από την Ελπίδα Αστρομερίτη...

Δυο κεντρικοί αμυντικοί σε συμφωνία με την ομάδα μας. 

Σταύρος Παρασκευά και Χρήστος Σωτηρίου καλούνται να καλύψουν τις αναγκαστικές αποχωρήσεις των Αλεξάνδρου και Παπαδημητρίου.

Ο Σταύρος Παρασκευά είναι 22 ετών και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ΑΕΖ έχοντας μάλιστα συμμετοχές στην Α κατηγορία και την περίοδο αυτή σπουδάζει στην Λευκωσία και θα μας ενισχύσει σε αυτό το διάστημα. Έχει ύψος 1.90 και πολλά φυσικά και τεχνικά προσόντα.

Ο Χρήστος είναι 19 ετών 1.83 και έχει τεχνικά χαρακτηριστικά να αγωνίζεται καλά τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Έχει παίξει στις ακδημίες της Ανόρθωσης του ΑΠΟΕΛ καθώς και της ΑΕΚ κατακτώντας πρόσφατα το Κύπελο Κύπρου των Κ19. Είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένος αθλητής καθότι απόφοιτος του GC School και θα συνεχίσει και αυτός με ανάλογες σπουδές.

Τα δυο αυτά παιδιά θα πλαισιώσουν ένα από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της κατηγορίας, σύμφωνα με την τεχνική μας ηγεσία τον Λούη τον Παναγή.

Με την τριάδα αυτή η ομάδα καλύπτει κατά τον καλύτερο δυνατό τον κεντρικό άξονα της άμυνας αφού έχει πραγματοποιηθεί και η σημαντική ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα με την υπογραφή του Valentin Musteata.

Καλωσορίζουμε τους αθλητές στην οικογένεια της Ελπίδας και τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία.