Tάσος Προκοπίου (ΚΟΑ) : "Tα σωματεία πρέπει να αποτελούν τα αθλητικά στέκια των Νέων"

Ο Τάσος Προκοπίου, μέλος του ΚΟΑ, βρέθηκε στην τελετή βραβεύσεων της ΣΤΟΚ απευθύνοντας τον δικό του χαιρετισμό του στην όμορφη εκδήλωση που έγινε στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

“Σήμερα γιορτάζει το Αγροτικό ποδόσφαιρο και όλος ο Αγροτικός ποδοσφαιρικός κόσμος. Για αυτό και η αποψινή εκδήλωση βραβεύσεων της Συνομοσπονδίας Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου (ΣΤΟΚ), θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε και συνάμα να επαινέσουμε τις πρωταθλήτριες ομάδες της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 - 2018.

Ο αθλητισμός έχει καταξιωθεί πλέον ως ένας από τους σημαντικότερους κοινωνικούς  θεσμούς στη σύγχρονη εποχή. Είναι γεγονός ότι ο αθλητισμός σαν κοινωνικός θεσμός έχει τη δύναμη να διαπλάθει χαρακτήρες, να διδάσκει αξίες, αλλά και να επηρεάζει ολόκληρο το κοινωνικό σύστημα της κάθε χώρας.

Τα Αγροτικά σωματεία, αποτελούν τον αιμοδότη του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο ΚΟΑ το αναγνωρίζει, το εκτιμά και το επικροτεί αυτό. Άλλωστε το αποδεικνύει και έμπρακτα με την καθιέρωση και επίδοση της Ετήσιας χορηγίας προς τα σωματεία μέλη της ΣΤΟΚ, καθώς και στις Ακαδημίες. Είναι μια διαχρονική στήριξη του ΚΟΑ προς το Αγροτικό ποδόσφαιρο και με την ευκαιρία θέλω να διαβεβαιώσω ότι η στήριξη αυτή και η στενή συνεργασία μας με τη ΣΤΟΚ και τα Αγροτικά σωματεία γενικότερα, θα συνεχιστεί.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, δια μέσω των προγραμμάτων του παρέχει τα ανάλογα εχέγγυα  στους Νέους, για υγιή ενασχόληση και συνάμα να αποκτήσουν τέτοιο ενδιαφέρον και αγάπη για τον Αθλητισμό. Ουσιαστικά τα σωματεία πρέπει να αποτελούν τα αθλητικά στέκια των Νέων μας, για υγιή ενασχόληση στο αθλητισμό, ούτως ώστε να ξεφεύγουν από τα δεινά που παρουσιάζει η σύγχρονη κοινωνία.

Συγχαίρω τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΟΚ τόσο για το αξιόλογο έργο που επιτελούν, όσο  για την ωραία αυτή εκδήλωση, ενώ ξεχωριστά συγχαρητήρια απευθύνω σε όλες τις ομάδες που διακρίθηκαν κατα την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018”.