ΕΞΕΛΙΞΗ με Κοσμά/ Δηλώσεις στο KERKIDA

Ο Πανίκος Κοσμά αποτελεί παρελθόν από τον Ονήσιλο Σωτήρας. Ο Κύπριος προπονητής αποχωρεί από την ομάδα μετά από τρία χρόνια και ευχαριστεί μέσω της ιστοσελίδας μας όλους όσους στάθηκαν στα πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις...

“Η παραίτηση μου ήταν καθαρά μια δική μου επιλογή και έγινε για προσωπικούς λόγους. Ο κυκλος μου στον Ονήσιλο έχει κλείσει την δεδομένη χρονική στιγμή. Ήμουν στην ομάδα σαν ποδοσφαιριστής από τότε που αγωνιζόταν στο αγροτικό, έπειτα έγινε πρώτος προπονητής στον Ονήσιλο. Ήταν τρία πετυχημένα χρόνια στην ομάδα, με ανόδους, πρωταθλήματα και κύπελλο. Είχα σαν προσωπικό μου στόχο να πετύχει ο Ονήσιλος και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, με τη βοήθεια φυσικά των συνεργατών μου.

Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Σταύρο Παρασκευά που με έφερε στην ομάδα, τον πρόεδρο Κώστα Πούρο και όλο το διοικητικό συμβούλιο. Να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστηκα τα τελευταία χρόνια μαζί τους . Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε ότι σε απόφαση έπαιρνα. Να ευχηθώ ότι καλύτερο στην ομαδα. Για ότι με χρειαστούν θα είμαι στη διάθεση τους”.