Επίλεκτη ΣΤΟΚ: Την Πέμπτη η κλήρωση

Σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

 

Όπως ήδη ανακοινώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει την ερχόμενη  Πέμπτη 12 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, στις 18:30.
 
Το νέο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων και αρχίσει το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 αγωνιστικές.
 
Με την ολοκλήρωση του, οι πρώτες 4 ομάδες της κατάταξης θα ανέβουν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και οι 2 τελευταίες θα διαβαθμιστούν στο αγροτικό. Με την τροποποίηση που έγινε, από την περίοδο 2019 – 2020 οι ομάδες θα αυξηθούν στις δεκαέξι.
 
Στην 4η χρονιά
Το φετινό θα είναι το 4ο στη σειρά Πρωτάθλημα και η συμμετοχή των ομάδων κατά 50% θα είναι ανανεωμένη.
 
Τις τέσσερις ομάδες που διαβαθμίστηκαν στο αγροτικό θα αντικαταστήσουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κατάταξης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ.
 
Ο πρωταθλητής ΑΠΟΝΑ Αναγυιών, η Ασπίς Πύλας, ο Κορμακίτης και η ΑΕΚ Κοράκου θα λάβουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ μαζί με τις τρεις ομάδες που διαβαθμίστηκαν από τη Γ’ Κατηγορία, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και Λειβαδιακό / Σαλαμίνα Λειβαδιών.
 
Από την περσινή χρονιά συνεχίζουν Ηρακλής Γερολάκκου, Δόξα Παλαιομετόχου, Ροτσίδης Μάμμαρι, Άτλας Αγλαντζιάς, Εληά Λυθροδόντα, ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου και Ορφέας Λευκωσίας.