Τριπλή μεταγραφική ανακοίνωση

Τριπλή μεταγραφική ανακοίνωση από τον Άτλα Αγλαντζιάς...

Μεταγραφική ενίσχυση... συνέχεια της ομάδας μας αυτή την εβδομάδα. Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΤΛΑ τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές και να τους ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική περίοδο:

Αριστόδημος Αριστοδήμου: Ο Αριστόδημος είναι παίκτης με προϋπηρεσία σε ομάδες Β’ και Γ’ κατηγορίας (Δόξα Κατωκοπιάς, Ελπίδα Αστρομερίτη, Αχυρώνας Λιοπετρίου, Διγενής Μόρφου και τελευταία ομάδα την Δόξα Παλαιομετόχου). Μετρά τα τελευταία 4 χρόνια 65 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας και άλλες 22 συμμετοχές την περσινή περίοδο στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. Αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και στο κέντρο.

Νικόλας Κοπτίδης: Ο Νικόλας είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για 3 συνεχόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου, έχοντας γεμάτες σαιζόν. Κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Δόξα Παλαιομετόχου μετρώντας  21 συμμετοχές. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Στέφανος Σώτηρίου: Ο Στέφανος είναι ένας ταλαντούχος 23χρονος επιθετικός, ωστόσο με πολλές ατυχίες λόγω τραυματισμών τα τελευταία χρόνια. Έχει συμμετοχές την περσινή χρονιά στον ΟΡΦΕΑ που αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΤΛΑ και ευελπιστούμε ότι κοντά μας θα δείξει τις πραγματικές του ικανότητες. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Ευχόμαστε στα καινούρια αποκτήματα της ομάδας μας καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία, γεμάτη συμμετοχές, νίκες, διακρίσεις ατομικές αλλά και συλλογικές! Απομένουν άλλες 2-3 μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ.