ΤΟ Δ.Σ για το 2018-20

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Αυγούστου η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου ΔΑΦΝΗΣ Τρούλλων στο ιδιόκτητο της Οίκημα στους Τρούλλους.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας:

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Αυγούστου η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου ΔΑΦΝΗΣ Τρούλλων, στο ιδιόκτητο της Οίκημα στους Τρούλλους, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού η προσέλευση Μελών του Σωματείου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πριν την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή στην μνήμη του Μάμα Κ. Αλεξίου ο οποίος διετέλεσε για πάρα πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής, και Διοικητικός Παράγοντας του Σωματείου μας, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στην πολύχρονη ιστορία του Σωματείου της ΔΑΦΝΗΣ. 

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γεώργιος Προκοπίου, αφού καλωσόρισε τα παρόντα Μέλη στην Γενική Συνέλευση, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για όλες τις δραστηριότητες και την πορεία, όλων των Αθλητικών Τμημάτων του Σωματείου (Ποδοσφαιρικό Τμήμα Ανδρών – Ποδοσφαιρικό Τμήμα Γυναικών – Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης – Τμήμα Νεολαίας (Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Χορευτικό Συγκρότημα, Μπάντα) καθώς και άλλες δραστηριότητες που διεξήχθησαν τα τελευταία 2 χρόνια, και σε γενικές γραμμές, εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την πορεία του Σωματείου κατά τα τελευταία χρόνια.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά τα Μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, κατά τα τελευταία 2 χρόνια, και τέλος ο κ. Προκοπίου, δεν παρέλειψε να τονίσει την μεγάλη σημασία που θα πρέπει να δοθεί από όλους, έτσι ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η επόμενη προγραμματισμένη δραστηριότητα του Σωματείου, και που δεν είναι άλλη από την Ετήσια Χοροεσπερίδα του Σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο και η οποία μετά από εισήγηση του Προέδρου θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αείμνηστου Μέλους Διοικητικού Συμβουλίου μας Μάμα Κ. Αλεξίου.  
Στην συνέχεια έγινε ανάλυση και επεξήγηση του Οικονομικού απολογισμού του Σωματείου, τον οποίο η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα.
Στα Διάφορα, ο Πρόεδρος της ΔΑΦΝΗΣ ενημέρωσε τα Μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την 3χρονη πορεία της ενοποιημένης ομάδας «ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015» η οποία προήλθε από την ενοποίηση των 2 Σωματείων ΔΑΦΝΗ και ΣΟΥΡΟΥΚΛΗΣ η οποία σε γενικές γραμμές ήταν πολύ θετική με συγκομιδή όλων των Τίτλων.

Τέλος οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν με την εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου για την επόμενη διετία 2018-2020.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΜΑΣ ΠΑΡΠΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΑΣΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ. ΑΛΕΞΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΑΛΕΞΙΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΗ Μ. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΒΒΑ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΕΦΟΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
(ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ)

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΙΑΣ
ΦΑΝΗΣ Α. ΑΛΕΞΙΟΥ
ΜΙΛΤΟΣ ΜΑΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 
(ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ)

 

ΛΟΥΚΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΕΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤ/ΡΙΣΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡ. ΚΩΣΤΑ

ΕΦΟΡΟΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΝΤΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΤΗΣ

ΜΕΛΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΤΟΥΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΛΑΖΑΡΟΣ Π”ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΠΑΝIKΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ