NTIA(ΓΚΟΛ) στο 90΄και διπλό! (φώτος)

Με ένα γκολ του Ντιαλό στο 90ο λεπτό του αγώνα με την Αγία Νάπα, ο ΑΣΙΛ πήρε σπουδαίο διπλό στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος, άξιζαν την νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 58ο λεπτό για τον ΑΣΙΛ με αυτογκόλ του Οικονόμου. Η Αγία Νάπα ισοφάρισε στο 84΄με τον Ρομέρο όμως έξι λεπτά αργότερα ο Ντιαλό με δυνατό σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό Αγία Νάπα - ΑΣΙΛ 1-2. Πρώτοι τρεις βαθμού για την ομάδα της Λύσης, χωρίς βαθμούς η Αγία Νάπα. 

Η εξέλιξη του αγώνα… 

Σέντρα στο ματς

6΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντίνου της Αγίας Νάπας, η μπάλα έξω. 

18΄Γρήγορος ο ρυθμός στην αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσουν κινδύνους.

23΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πετκόφ, μπλόκαρε ο Χατζηφραγκίσκου. 

27΄Ωραία ενέργεια από τον Γκονζάλεζ. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έκανε το σουτ όμως ο τερματοφύλακας του ΑΣΙΛ, μπλόκαρε. 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ

Ξεκίνησε το 2ο μέρος

47΄Ευκαιρία για τον ΑΣΙΛ με τον Μιχαήλ. Έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα έφυγε έξω. 

58΄ΓΚΟΛ για τον ΑΣΙΛ με αυτογκόλ του Οικονόμου, 0-1

80΄Καλό σουτ από τον Κομοδίκη, αποκρούει ο Κίττου. Ευκαιρία για τον ΑΣΙΛ να κάνει το 0-2, χάθηκε. 

84΄ΓΚΟΛ για την Αγία Νάπα με τον Ρομέρο, 1-1! Κεφαλιά στην κενή εστία από τον Ρομέρο, η μπάλα πάει στο δοκάρι όμως ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας με δεύτερη προσπάθεια έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

90΄ΓΚΟΛ για τον ΑΣΙΛ με τον Ντιαλό ο οποίος με σουτ εντός της περιοχής κάνει το 1-2! 

90΄Έξι λεπτά οι καθυστερήσεις

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κίττου, Οικονόμου, Περατικός, Πετκόφ, Κωνσταντίνου, Ρομέρο (85΄Ρεμάκολ) Ζανέττου, Ουνρέιν (71΄Καραμανώλης) Αλμέιδα, Σοφοκλέους (77΄Παπαδόπουλος) Γκονζάλεζ

ΑΣΙΛ: Χατζηφραγκίσκου, Τζιμόντζι (87΄Φελισιέν) Ντιάλο, Αντιόλο, Μιχαήλ (78΄Κομοδίκης) Αβραάμ, Καστάνας, Μπρατσιάνι, Θεμιστοκλέους, Πελαγίας (62΄Ματθαίου) Στεργίδης

Κίτρινες: Σοφοκλέους/Τζιμόντζι, Αβραάμ, Αντιόλο, Μιχαήλ, Ματθαίου