"Δεν είναι τυχαίο που ΘΟΙ και Αραδίππου είναι στην κορυφή"

Ο προπονητής του Ακρίτα Χλώρακας Άγγελος Ευθυμίου μιλάει στο kerkida.net για την φετινή προσπάθεια της ομάδας του, για τον απολογισμό τους μετά και το πέρας των πρώτων αγωνιστικών αλλά και για τις "εκπλήξεις" του πρωταθλήματος...

Ένα σχόλιο για την φετινή προσπάθεια του Ακρίτα…

“Ξεκινήσαμε την φετινή προσπάθεια με στόχο να κάνουμε μια ομάδα, στα οικονομικά πλαίσια που μπορεί να αντέξει το σωματείο και αν δεν κάνω λάθος έχουμε το πιο χαμηλό budget. Μέσα από την προσπάθεια όλων στα αποδυτήρια, θα παλεύει όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Αυτό είμαι βέβαιος ότι το έχουμε καταφέρει. Στόχος της ομάδας είναι η άνετη παραμονή αλλά και το να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τον μέχρι στιγμής απολογισμό της ομάδας (Νίκες με Ολυμπιακό και Καρμιώτισσα, ήττες με ΘΟΙ και Διγενή Ορόκλινης…

“Φάνηκε καθαρά ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα όπου οποιαδήποτε ομάδα, μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία παιχνίδια εκτός και ένα εντός και έχουμε μαζέψει έξι βαθμούς. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στα δύο παιχνίδια που δεν κερδίσαμε ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους αλλά μας στοίχισαν κάποια σοβαρά αμυντικά λάθη. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι από τους βαθμούς που έχουμε πάρει”.

ΘΟΙ και Ομόνοια Αραδίππου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή, είναι έκπληξη;

“Οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είναι ένα μικρό δείγμα και είναι αυτό που είπαμε ότι το πρωτάθλημα δύσκολο και πως οποιαδήποτε ομάδα, μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο που αυτές οι ομάδες είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζω το πρωτάθλημα να συνεχίσει να είναι τόσο ενδιαφέρον”.

Ξεχώρισες κάποια ομάδα μέχρι στιγμής;

“Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεχώρισα κάποια αλλά θα τολμήσω να πω ότι η Καρμιώτισσα θα είναι ψηλά στη  βαθμολογία αν κρίνω από τις ομάδες που έχουμε αγωνιστεί”.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ…

“Παίζουμε με μια καλή ομάδα, που έχουμε τους ίδιους στόχους και σίγουρα θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί στην Χλώρακα και είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι”.