ΜΑΤΣΑΡΑ και μοιρασιά στο Τσίρειο (φώτος)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Οθέλλο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Πεχλιβάνη. Ο Οθέλλος στη συνέχεια κυριάρχισε στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε την ισοφάριση στο 19΄με τον Σολάρι και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κουμουρής έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε δυνατά και στο 53’ ισοφάρισε σε 2-2 με αυτογκόλ του Γαβριήλ, όπου αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Το kerkida.net βρέθηκε στο Τσίρειο στάδιο και σας μετέφερε την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το ΦΙΛΜ του αγώνα:

- Έναρξη στο παιχνίδι

- 2' ΓΚΟΛ για τον Άρη. Ο Πεχλιβάνης ανοίγει το σκορ. Μια φάση που ξεκίνησε από τα δεξιά ο Μουλόπουλος έκανε το γέμισμα στη περιοχή, μια αδράνεια στη περιοχή του Οθέλλου και ο Πεχλιβάνης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παρασκευά.

- 10' Προσπαθεί ο Οθέλλος να συνέλθει και να απειλήσει την εστία του Νουρεντινόφσκι.

- 13' Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Τζιαμμά από κοντά να μην καταφέρνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. 

- 19' ΓΚΟΛ ο Οθέλλος που ισοφαρίζει σε 1-1! Ο Σολάρι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νικάει τον Νουρεντινόφσκι. Το έβδομο γκολ για τον φορ του Οθέλλου.

- 24' Αγγίζει το δεύτερο γκολ ο Οθέλλος με τον Ζόλαντ να μην καταφέρνει από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Ο μέσος των φιλοξενούμενων δεν πρόλαβε να "ενωθεί" με την μπάλα.

- 30' ΔΟΚΑΡΙ για τον Οθέλλο! Ο Τζιαμμάς από μακριά με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νουρεντινόφσκι. Άτυχη η ομάδα του Τούτιτς.

- 32' Έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ortega όμως ο Παρακσευά μάζεψε σταθερά.

- 45+2' ΓΚΟΛ για τον Οθέλλο! Ο Κουμουρής σκοράρει και κάνει το 1-2. Ο Κύπριος εξτρέμ μέσα στην περιοχή με συρτό σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Νουρεντινόφσκι.

Τέλος ημιχρόνου

-Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. 

-47΄Μακρινό σουτ του Σολάρι, η μπάλα χτυπάει σε αμυντικό του Άρη και φεύγει έξω.

-53' ΓΚΟΛ για τον ΑΡΗ με αυτογκόλ του Γαβριήλ. Ο Σάκης Κύπρου μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ, η μπάλα χτυπάει πάνω στο Γαβριήλ και καταλήγει στα δίκτυα. 

-58' Αναγκαστική αλλαγή για τον Οθέλλο. Φεύγει ο Σάσι από το παιχνίδι, μπαίνει ο Χατζηγιαννακού.

-60' Πολύ καλή στιγμή για τον Άρη με σουτ του Μπρίτο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ορτέγα.

-66' Φάουλ για τον Οθέλλο σε πολύ καλό σημείο.

-67' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σολάρι, φοβερή απόκρουση από τον Νουρεντινόφσκι σε κόρνερ.

-71' Καλή στιγμή για τον Οθέλλο με τον Ζόλαντ, μαζεύει την μπάλα ο τερματοφύλακας του Άρη.

-77' Σουτ του Τζόνσον η μπάλα εξώ.

-81' Δυνατό σουτ του Τζαμά, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

-87' Κεφαλιά του Γαβριήλ μετά από εκτέλεση κόρνερ, μόλις έξω.

-90+1 Παρολίγον αυτογκολ για τον Άρη. Ο Τζάμας έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε πάνω στο Ζόλαντ και πέρασε δίπλα από τη εστία του Νουρεντινόφσκι. 

-90+5 Σουτ του Χατζηπασχάλη έξω.

-Τέλος αγώνα.

ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Γιαγκουδάκης(46' Κύπρου), Ορτέγα, Μπρίτο(90+1' Σιλβέστρος), Αγγελόπουλος, Μαραγκουδάκης(69' Μαλεκκίδης), Παπαστεριανός, Πεχλιβάνης, Μαμμίδης, Χατζηπασχάλης.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Παρασκευά, Γαβριήλ, Κυριάκου, Βασιλείου, Ζόλαντ, Σολάρι(87' Τσίτας), Σάσι(58' Χατζηγιαννακού), Κουμουρής(75' Τζόνσον), Κατσής, Τζαμάς, Φιάκας.

Kίτρινες: Πεχλιβάνης, Νουρεντινόφσκι/ Σολάρι