Γ.Δ ΑΣΙΛ:"Καθαρά τα πέναλτι-Ίσως πολλές οι καθυστερήσεις-Θα έχουμε στιγμιότυπα"

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας kerkida.net παραχώρησε ο Γενικός Διευθυντής ΑΣΙΛ, Γιώργος Χρίστου, σχετικά με τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του, όπου έληξε στο ισόπαλο 2-2. Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 2-0 με τον ΑΣΙΛ να ισοφαρίζει χάρις σε δύο πέναλτι στο 79’ και στο 90+7 και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για τις δύο αποφάσεις του Χρυσοβαλάντη Θεουλή.

Για τα πέναλτι… “Τα δύο πέναλτι ήταν πεντακάθαρα. Αντιλαμβάνομαι ως ένα σημείο τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τα λεπτά των καθυστερήσεων. Πιστεύω όμως ότι ο Ολυμπιακός ίσως να αδίκησε τον εαυτό του με τις ευκαιρίες του να καθαρίσει το παιχνίδι. Δεν το έκανε και εκμεταλλευτήκαμε αυτή την συγκυρία. Η διαιτησία για εμένα ήταν αρκετά καλή”.

Για τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού στον διαιτητή… “Δεν είδα φάσεις που έκανε κάτι λάθος ο διαιτητής. Ίσως τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν πολλά. Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ. Φυσικά επειδή στη β’ Κατηγορία δεν βλέπεις και πόσα είναι τα λεπτά δεν μπορώ να πω σίγουρα. Από όσα διάβασα στο ρεπορτάζ, το γκολ μπήκε στο 97΄. Για μένα είναι πολλά εφτά λεπτά. Μέχρι 4-5 θα ήταν στα πλαίσια. Ίσως κράτησε παραπάνω λόγω των διαμαρτυριών στο δεύτερο πέναλτι του ΑΣΙΛ”.

Σαν καταληκτικό σχόλιο ανέφερε… “Η παράβαση των δύο πέναλτι ήταν καθαρή. Εμείς σαν ομάδα έχουμε και βίντεο στα χέρια μας. Για να είμαστε σωστοί απέναντι στον Ολυμπιακό, θα δημοσιεύσουμε πλήρη στιγμιότυπα του αγώνα όπου μπορούν πολλοί να βγάλουν συμπεράσματα. Είναι δικαίωμα του Ολυμπιακού να διαμαρτύρεται όπως νομίζει. Εμείς θεωρούμε ότι η διαιτησία στάθηκε στο ύψος της. Αν έγιναν κάποια λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Όπως είχαμε παράπονα και εμείς με τον Οθέλλο, σήμερα ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να έχει κάποια παράπονα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού και τους φίλους τους που χθες δημιούργησαν μια όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Πιστεύω οτι η άνοδος δεν είναι μακριά για την ομάδα τους”.

Διαβάστε επίσης: Η μεταμεσονύκτια... αντίδραση Τορναρίτη