Over 2.5 Goals τα δύο ματς Β΄Κατηγορίας;

Οι πρώτοι αγώνες του 2019 θα γίνουν σήμερα στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, σε ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα στις 18:00 ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται τη ΜΕΑΠ, ενώ στις 19:00 ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Καρμιώτισσα που είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας. 

Στην ΒΕΤ ΟΝ ALFA μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. 

Οι γηπεδούχοι Ολυμπιακός και Εθνικός Άχνας που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, προβάλλουν σαν πολύ μεγάλα φαβορί για τη νίκη. Έχουν απόδοση 1.20 για να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα σε Καρμιώτισσα και ΜΕΑΠ αντίστοιχα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Εθνικός Άχνας-ΜΕΑΠ προσφέρεται στο 5.00 και το διπλό στο 10.00. Στο 1.55 είναι η απόδοση του over 2.5 Goals, 2.15 είναι η απόδοση του under 2.5 Goals και 1.95 το Goal-Goal. 

Στο ματς Ολυμπιακός – Καρμιώτισσα η ισοπαλία προσφέρεται στο 5.00 και το διπλό στο 10.00. Στο 1.45 είναι η απόδοση του over 2.5 Goals, 2.35 το under 2.5 Goals και 1.90 το Goal – Goal. 

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για όλα τα πρωταθλήματα, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Μην ξεχνάτε τη φανταστική προσφορά που ισχύει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, όπου σε κάθε παρολί που περιλαμβάνει 5 ομάδες, με ελάχιστη απόδοση 1.20, η BET ON ALFA ενισχύει τα κέρδη κατά 10%.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.