Την «πάτησε» από την ψυχωμένη Καρμιώτισσα! (Φώτος)

Εξαιρετικό παιχνίδι στο Μακάρειο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Καρμιώτισσα. Ματς με πολλές φάσεις και αρκετές συγκινήσεις που τελικά δεν έβγαλε νικητή και έληξε με το σκορ στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, είχαν τις στιγμές τους αλλά ένα λάθος του Καϊρίνου έβαλε τον «Τακτακαλά» στο κόλπο για την νίκη. Χάθηκαν ευκαιρίες όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Ντεμπούτο με τα «μαυροπράσινα» πραγματοποίησε ο Άλεξ Κωνσταντίνου.  Στους 30 βαθμούς ο Ολυμπιακός που απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τον Εθνικό, με την ομάδα της Άχνας να είναι όμως στην πρώτη θέση αφού ευνοείται στην ισοβαθμία. Στους 19 η Καρμιώτισσα. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο Μακάρειο και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν.

Μαζί μας η Bet on Alfa

- Έναρξη του αγώνα

-Στα πρώτα 10 λεπτά ελέγχει τον ρυθμό ο Ολυμπιακός, χωρίς ωστόσο κάποια αξιόλογη φάση.

- 10' Πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Ρομό από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Καϊρίνο έκανε το σουτ, ο Κύπριος κίπερ με το σώμα έδιωξε την μπάλα.

- 18΄ Κεφαλιά πάσα του Ρόμο στον Ράμος, ο τελευταίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα όμως η επόπτης δείχνει οφσάιντ. Δύσκολη φάση, σύμφωνα με την επαναληπτική προβολή της Cytavision, ο Ράμος είναι ελάχιστα πιο μπροστά.

- 22' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Καρμιώτισσα. Ο Παναγίδης μέσα από την περιοχή κάνει την προβολή, ο Γιωργαλλίδης κρατάει το μηδέν.

- 24' Απίστευτη ευκαιρία για την Καρμιώτισσα. Ο Σαμάρας έκανε λάθος εκτίμηση και δυο ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας απέναντι στον Γιωργαλλίδη. Ο Πιερή έκανε το πλασέ η μπάλα άουτ.

- 27' ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα. Ο Σταμάτης Πάντος ανοίγει το σκορ. Ο Πάντος κέρδισε τη μάχη ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ!

- 40’ Προσπαθεί να βρει τους διαδρόμους για την ισοφάριση ο Ολυμπιακός χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Καρμιώτισσα είναι απειλητική στην κόντρα επίθεση.

- 45+1' Στο έδαφος ο Ταξιάρχης, ο διαιτητής σταματά το παιχνίδι για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Λεονάρντο διαμαρτύρεται και δέχεται την κίτρινη κάρτα.

Τέλος ημιχρόνου

Έναρξη στο Β' ημίχρονο

- 47' Κοντά και σε δεύτερο γκολ η Καρμιώτισσα. Στην περιοχή Ταξιάρχης και Πιερή, όχι και το ιδανικό κοντρόλ από τον Πιερή, χάνεται η ευκαιρία. Μαζεύει ο Γιωργαλλίδης.

- 48' Πιέζει ο Ολυμπιακός που έφτασε στη περιοχή του Καϊρίνου, ο Ράμος σε θέση βολής κάνει το σουτ η μπάλα κοντράρει και πάει άουτ. 

- 49' Σέντρα του Οπόνγκ, κεφαλιά του Βιέρα μέσα από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καϊρίνου.

- 50' Σουτ του Ταξιάρχη δύσκολη απόκρουση του Γιωγραλλίδη.

- 52' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό! Ο Ράμος εκμεταλλεύεται το σοβαρό λάθος του Καϊρίνου και ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Κύπριος κίπερ ενώ είχε τον έλεγχο της μπάλας γλίστρησε και ο Ράμος που ακολούθησε την φάση πέτυχε ένα εύκολο γκολ. 

- 53' Στο έδαφος ο Καϊρίνος που ενδεχομένως να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού λόγω του γλιστρήματος.

- 57' Απειλεί εκ νέου η Καρμιώτισσα. Σουτ από το ύψος περιοχής από τον Πάντο, μεγάλη απόκρουση του Γιωργαλλίδη.

- 68’ Κίτρινη στον Βαττή.

- 70' Σουτ του Ρομό εκτός περιοχής η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

-78' Ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Οι "μαυροπράσινοι" έφυγαν στην κόντρα με 4 ποδοσφαιριστές έναντι 2 της Καρμιώτισσας. Ο Ράμος έσπασε στον Άλεξ αυτός επιχείρησε να δώσει έτοιμο γκολ στον Ρόμο, παρεμβαίνει ο Μάρκου και διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

- 85' Ο Αντωνίου μπήκε απειλητικά στη περιοχή της Καρμιώτισσας, έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Πέντε τα λεπτά της καθυστέρησης

- 90+3' Σέντρα του Σαμάρα, καρφωτή κεφαλιά του Βιέρα, δύσκολη απόκρουση του Καϊρίνου.

- 90+4' Πέσιμο του Άλεξ στην περιοχή, διαμαρτυρίες για πέναλτι.

Τέλος αγώνα.

Ολυμπιακός (Φ. Μπούις): Γιωργαλλίδης, Λεονάρντο, Πιερμάγιερ, Ρομό, Βιέιρα, Παχίπης (Παπαγεωργίου 46'), Οπόνγκ (Αντωνίου 75'), Μίγγος (Άλεξ 52'), Σαμάρας, Μέντες, Ράμος

Καρμιώτισσα (Π. Δημητρίου): Καϊρίνος, Ρέις, Βαττής, Πάντος, Κυριάκου Α., Παναγίδης (Μασίνουα 67'), Χριστοφή, Κυριάκου Π., Πιερή (Νιόκκα 85'), Μάρκου, Ταξιάρχης (Γενεθλίου 89').

Διαιτητής: ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΞΕΝΙΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
Τέταρτος Διαιτητής: ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΡΟΥΘΟΥ
Παρατηρητής: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ