Στην BET ON ALFA

Η τελευταία αγωνιστική στον Α’ γύρο του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις. Σήμερα θα γίνει το ματς ΘΟΙ – Ολυμπιακός, το οποίο αρχίζει στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavısıon ενώ αύριο θα γίνουν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις. 

Προσφέρεται το σημερινό ματς από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. 

Είναι πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη ο Ολυμπιακός, με την απόδοση του διπλού να προσφέρεται στο 1.40, ο άσος για νίκη του ΘΟΙ έχει απόδοση 6.00, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 4.00. Στο 1.55 προσφέρεται το over 2.5 Goals, στο 2.15 το under 2.15 Goals, en;v to Goal – Goal έχει απόδοση 1.70. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. 

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το κυπριακό πρωτάθλημα, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.