Της «έσπασε» το σερί και… «έπιασε» κορυφή! (Φώτος)

Μεγάλο τρίποντο για τον Εθνικό Άχνας που επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Αναγέννησης Δερύνειας. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αλλά δεν παρουσιάστηκαν εύστοχοι απέναντι στον Μάστρου και έκαναν δύσκολη τη ζωή τους. Το συγκρότημα του Απόστολου Μακρίδη ήταν ανταγωνιστικό, πάλεψε για το κέρδος αλλά λύγισε στο 71΄ όταν και ο Γκλιγκόροφ με όμορφη προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ήττα μετά από 8 αγώνες για τους φιλοξενούμενους. Πήγε για το γκολ της χρονιάς ο Πιντσέλι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι. Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Δασάκι, δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων. Στους 39 βαθμούς ο Εθνικός που ανέβηκε προσωρινά στη 1η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό, στους 27 έμεινε η Αναγέννηση. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο Δασάκι και σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα.

Μαζί μας η Bet on Alfa

- Έναρξη

- 1' Κίτρινη κάρτα στον Βλασόπουλο

- 10' Ισορροπημένος ο αγώνας στα πρώτα δέκα λεπτά.

- 12' Σουτ του Κουντόμπιακ, λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μάστρου η μπάλα.

- 25' Ο Βέσλεμ επιχειρεί το μακρινό σουτ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

- 26' Κίτρινη κάρτα για Φοινίρη

- 27' Ο Παπαγεωργίου απειλεί εκτός περιοχής, το σουτ του στην αγκαλιά του Μάστρου

- 40' Τεράστια ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Κουντόμπιακ. Ο Ουκρανός σε τετ α τετ με τον Μάστρου δεν καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα, νικητής ο Κύπριος κίπερ.

- 42' Σέντρα στην περιοχή της Αναγέννησης ο Πιντσέλι δεν μπορεί να ενωθεί με την μπάλα, χάνεται ακόμη μια ευκαιρία.

Ημίχρονο

Έναρξη στο Β' ημίχρονο

- 55' Πήγε για την αντεπίθεση η Αναγέννηση με τον Γιωρκάτζη, έτρεξαν έγκαιρα οι αμυνόμενοι του Εθνικού και παρεμπόδισαν την προσπάθεια του με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Λοϊζου

- 57' Δοκάρι για τον Εθνικό! Ο Πιντσέλι πήγε με απευθείας κόρνερ να σκοράρει η μπάλα στο δοκάρι. Τρομερή εκτέλεση.

- 66' Δυνατό σουτ για τον Πιντσέλι μαζεύει ο Μάστρου.

- 69' Γυριστό σουτ του Ηλία εκτός περιοχής η μπάλα μόλις άουτ! Άτυχος ο Εθνικός.

- 72' ΓΚΟΛ για τον Εθνικό! Ο Γκλιγκόροφ ανοίγει το σκορ. Εκτέλεση κόρνερ του Πιντσέλι, ο σκόρερ υποδέχτηκε τη μπάλα και με μια δύσκολη προσπάθεια νίκησε τον Μάστρου. Ξέσπασμα στο Δασάκι και έντονοι πανηγυρισμοί.

- 87' O Μάστρου κάνει σωτήρια επέμβαση και κρατάει ζωντανή την Αναγέννηση. Φάουλ του Θεράποντος, μπαίνει στην πορεία παίκτης του Εθνικού πιάνει την κεφαλιά, μεγάλη απόκρουση του Κύπριου κίπερ.

Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων

Τέλος

Εθνικός Άχνας(Γ. Εγκωμίτης): Λοίζου, Φωτίου, Ρόγκατς, Πινσέλι, Φοινίρης, Γκλικόροφ, Κουντόμπιακ (66΄ Μαραθωνίτης), Μαρκόσκι, Χριστοφή, Ηλία, Παπαγεωργίου (70΄ Θεράποντος).

Αναγέννηση Δερύνειας(Α. Μακρίδης): Μάστρου, Ευσταθίου (Γιωρκάτζης 46'), Βλασόπουλος, Ράνος, Βέσλεμ, Αντωνίου, Κυριάκου, Ευθυμίου, Σωτηρίου (Κουλούρης 59'), Σόουζα, Ιωάννου.

Διαιτητής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΥ
Α' Βοηθός Διαιτητής ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΡΑΣΤΙΤΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΝΑΡΗΣ
Τέταρτος Διαιτητής: ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Παρατηρητής ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΟΤΟΥ