"Είμαι ευτυχισμένος, κατάφερα να επιστρέψω/Θα φτάσει πολύ ψηλά ο Σατσιάς"

O Κωνσταντίνος Νικολαΐδης της Ομόνοιας Αραδίππου μίλησε στο kerkida.net για την σημαντική νίκη της ομάδας του την αγωνιστική που μας πέρασε απέναντι στον Διγενή Ορόκλινης, για την δική του εμφάνιση αλλά και για τον πρώην προπονητή της ομάδας Μαρίνο Σατσιά. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις...

Για την νίκη τους απέναντι στον Διγενή...

“Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε δυνατά με περισσότερο πάθος και με την απόδοση μας δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο την νίκη. Αν εξαιρέσουμε ένα 15λεπτό στο πρώτο ημίχρονο όπου οι αντίπαλοι έχασαν πέναλτι και μια κλασική ευκαιρία, μετά βρήκαμε τα πατήματα μας και ευτυχίσαμε να σκοράρουμε πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου διπλασιάσαμε το σκορ και με σωστή διαχείριση πήραμε την νίκη. Έχουμε περισσότερη ποιότητα και πάνω απ’ όλα είμαστε αγαπημένη ομάδα”.

Για την σημασία αυτής της νίκης...

“Ήταν πολύ σημαντική  αυτή η νίκη που κάναμε γιατί μετά την φυγή του προηγούμενη προπονητή έπρεπε να νικήσουμε για θέμα ψυχολογίας και επειδή ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα”

Για την εμφάνιση του και το γκολ που πέτυχε…

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησαν την ομάδα μου να πετύχει την νίκη. Προσπαθώ να είμαι σε κάθε παιχνίδι καλύτερος για να βοηθώ την ομάδα μου. Είμαι ευτυχισμένος γιατί μετά τους δύο συνεχόμενους τραυματισμούς μου, που είχα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχω καταφέρει μέσα από σκληρή δουλειά να επιστρέψω και να βρίσκομαι σε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης”.

Για τον πρώην προπονητής της ομάδας Μαρίνο Σατσιά…

“Είναι ένα εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Είμαι σίγουρος ότι μια μέρα θα φτάσει πολύ ψηλά. Του εύχομαι καλή επιτυχία στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή. Πλέον βλέπουμε μπροστά και με τον ερχομό του νέου προπονητή είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε σκληρά για να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Δερύνειας…

“Πάμε για την νίκη όπως είναι και ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε προσηλωμένοι στις οδηγίες του νέου μας προπονητή για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας”.