ΑΠΑΝΤΗΣΗ για τον ξυλοδαρμό: "Έβριζαν και περίμεναν να τους κτυπήσουμε"

Ο Ακρίτας Χλώρακας με ανακοίνωση του απαντά στις καταγγελίες του Διγενή Ορόκλινης για ξυλοδαρμό των παικτών του. Η ομάδα της Χλώρακας αρνείται τις κατηγορίες αναφέροντας πως τα σημάδια στις φωτογραφίες προήλθαν από το πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ενώ προσθέτουν πως οι άνθρωποι του Διγενή μετά το παιχνίδι έβριζαν τους διαιτητές και προκαλούσαν.

Η ανακοίνωση:

“Έχουμε πραγματικά ξαφνιαστει βλέποντας τις πολύ σοβαρές εκδορές ..........στα σώματα των ποδοσφαιριστών του Διγενή ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ σε σελίδα αθλητική .

Με έκπληξη βλέπουμε φωτογραφίες στο τέλος ενός πολύ δυνατού παιχνιδιού στον οποίο κερδίσαμε πανάξια .

Οι ποδοσφαιριστές του Διγενή έπαιξαν με υπέρμετρο πάθος και καλά έκαναν απόδειξη αυτού η απευθείας κόκκινη κάρτα για παίχτη τους στο 36 εκτός φάσης παρακαλώ .

ΣΤΟ τέλος του παιχνιδιού όλοι οι παίχτες και 8 άτομα που ήταν γραμμένα στο φύλλο αγώνος έμειναν στην καταπακτή δεν μπήκαν στα αποδυτήρια και έβριζαν ασύστολα παρακαλώ την γυναίκα βοηθό και τους διαιτητές . Περίμεναν μάλιστα τους παίχτες μας να έρθουν για να τους κτυπήσουν.

Επειδή όμως ο κάθε ένας αν χάσει προσπαθεί σε αυτό τον τόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και επειδή ο Ακριτας έχει να επιδείξει τα καλύτερα σε θέματα φιλοξενίας αφού μόλις πριν 1 μήνα παραλάβαμε το βραβείο ήθους για την περσινή παρακαλώ Χρονιά στην οποία πρωταγωνιστούσαμε είμαστε αναγκασμένοι για πρώτη φορά φέτος να απαντήσουμε και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Δεν δεχόμαστε κύριοι από κανένα τρόπους συμπεριφοράς ...την φιλοξενία μας την ξέρει όλη η Κύπρος για 50 σχεδόν χρόνια και η ομάδα του Διγενή ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ να ψάξει το λάθος αλλού .

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Διγενή ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ"