ΒΙΟΛΑΡΗΣ: "Είναι ντροπή-Aπειλούσαν και έσπρωχναν τους παίκτες"

Στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, παραχώρησε δηλώσεις ο τιμ μάνατζερ του Άρη Γιάννης Βιολάρης, εκφράζοντας αρκετά παράπονα για τη συμπεριφορά παικτών και παραγόντων του Εθνικού Άχνας.

«Πραγματικά είναι κρίμα. Σήμερα είναι ζήτημα αν παίχτηκαν 25 λεπτά από τα 90. Θέλουμε να ανέβει το επίπεδο στη δεύτερη κατηγορία αλλά δυστυχώς έτσι δεν πάμε μπροστά. Ο Εθνικός Άχνας τιμήθηκε αρκετές φορές για το βραβείο ήθους αλλά δεν έπαιξαν fair play στο δεύτερο γκολ. Είναι ντροπή για αυτά που είδαμε σήμερα από ποδοσφαιριστές και παράγοντες που ήταν εντός αγωνιστικού χώρου. Παράγοντες του Εθνικού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια και απειλούσαν και έσπρωχναν τους ποδοσφαιριστές μας, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Σάκης Κύπρου. Εμείς σαν Άρης, φιλοξενήσαμε με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή του Εθνικού.

Δεδομένα δεν φταίει μόνο η κάρτα φιλάθλου.  Ίσως φταίμε κι εμείς οι παράγοντες που διώχνουμε τον κόσμο από τα γήπεδα με τέτοιες συμπεριφορές. Υπάρχουν ακόμη 11 αγωνιστικές και σε περίπτωση που δεν γίνουν πράγματα και θαύματα όπως λένε και κάποιοι επώνυμοι παράγοντες, τότε ας ανέβουν στην Α΄ Κατηγορία αυτοί που τους αξίζει».