«Κτύπησε» στο 90+1 και συμβιβασμός στο Δασάκι! (φώτος)

Κρατούσε το τρίποντο μέχρι τις καθυστερήσεις ο Εθνικός αλλά ο Οθέλλος πάλεψε και δικαιώθηκε. Ο Τσίτας στο 90+1 εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δραματικό φινάλε στο τέλος με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το νικητήριο γκολ αλλά να παίρνουν από ένα βαθμό. Ο Πιντσέλι άνοιξε το σκορ στο 57'. Άτυχος ο Οθέλλος στο 74’ όπου ο Κουμουρής «σημάδεψε» το δοκάρι του Μπογκατίνοφ. Στους 47 βαθμούς ο Εθνικός που πέρασε στη 2η θέση, στους 43 ο Οθέλλος. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net σας μετέφερε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μαζί μας η Bet on Alfa

- Έναρξη στο ματς

- 17' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Στημένο του Πιντσέλι από τα δεξιά, ο Ηλία τη κεφαλιά, η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

- 27' Λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Μέτριο παιχνίδι στο Δασάκι.

- 31' Σουτ του Κουμουρή άουτ η μπάλα

- 36' Στημένο του Σολάρι, διώχνει ο Μπογκατίνοφ, η μπάλα έφθασε στον Βασιλείου που έπιασε το σουτ η μπάλα σε σώματα. Διώνχει στη συνέχεια η άμυνα του Εθνικού.

Ημίχρονο

- Έναρξη στο β' ημίχρονο

- 57' ΓΚΟΛ για τον Εθνικό! Ο Πιντσέλι ανοίγει το σκορ με φοβερό σουτ! Ο αρχηγός του Εθνικού μπήκε στη περιοχή από τα αριστερά και με δυνατό βολέ νίκησε τον Ρομέρο.

- 64' Ευκαρία για τον Εθνικό. Ο Καπαρτής μπήκε στη περιοχή, γύρισε στον Μαραθωνίτη, διώχνει την υστάτη η άμυνα του Οθέλλου.

- 74' Κοντά στην ισοφάριση ο Οθέλλος. Ο Σολάρι με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Κουμουρή, αυτός μπήκε στη περιοχή έκανε το βολέ, η μπάλα στο δοκάρι. Άτυχοι οι φιλοξενούμενοι.

- 83' Nέα ευκαιρία ο Οθέλλος. Ο Κουμουρής σε θέση βολής, ο Μπογκατίνοφ κάνει σπουδαία απόκρουση.

Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων

- 90+1' ΓΚΟΛ για τον Οθέλλο! Ο Τσίτας κάνει το 1-1! Λάθος έξοδος από Μπογκατίνοφ που μπλέχτηκε με τον Ρόγκατς, ο Τσίτας επωφελήθηκε και ισοφάρισε.

Τέλος

***Κόκκινη κάρτα στον Σάσι μετά το τέλος του αγώνα από τον Βασίλη Δημητρίου

Εντεκάδες:

Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Ευσταθίου, Ρόγκατς, Πιντσέλι, Φοινίρης, Γκλιγκόροφ, Καπαρτής, Μαρκόσκι, Ηλία, Θεράποντος, Ιωάννου

Οθέλλος: Ρομέρο, Γαβριήλ, Βασιλείου, Ζόλαντ, Σολάρι, Σασί, Κυριάκου, Θεοχάρους, Κουμουρής, Τζαμάς, Φιακάς

Διαιτητής: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Α' Βοηθός Διαιτητής ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΙΓΡΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Τέταρτος Διαιτητής: ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Παρατηρητής ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ