"Τεσσάρα" της Αναγέννησης στα Πολεμίδια! (φώτος)

Εκτός έδρας νίκη για την Αναγέννηση επί της Καρμιώτισσας με 4-1. Οι «πράσινοι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ράνο «πέρασαν» νικηφόρα από τα Πολεμίδια και έφθασαν στους 38 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους στιγμές αλλά δεν κατάφεραν για το βαθμολογικό κέρδος και έμειναν στους 31. Πανέμορφο το πρώτο γκολ της Αναγέννησης με τον Αντωνίου να σκοράρει με λόμπα από το κέντρο του γηπέδου! Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στα Πολεμίδια.

Μαζί μας η Bet on Alfa

- Έναρξη στο ματς

- Υπό συνεχή βροχή ο αγώνας

-15’ παιχνίδι κέντρου μέχρι στιγμής χωρίς την μεγάλη ευκαιρία από τις δύο ομάδες

-25' Πρώτη ευκαιρία για την Καρμιώτισσα. Ο Ταξιάρχης έκανε το σουτ εκτός περιοχής, μαζεύει ο Μάστρου.

-35' Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Πάντος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, πάνω στη γραμμή σώζει ο Ευθυμίου!

- 45' ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση και 0-1! Ο Αντωνίου από το κέντρο κρέμασε τον Καϊρίνο! Ο σκόρερ με λόμπα πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Ο Αντωνίου είδε τον κίπερ της Καρμιώτισσας εκτός θέσης έκανε την λόμπα και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

- 45+1' Δοκάρι για την Καρμιώτισσα με τον Πάντο. O φορ της Καρμιώτισσας μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε τη προσπάθεια αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Ημίχρονο

Έναρξη Β' ημιχρόνου

- Δεν έχει σταματήσει η βροχή. Οι λιγοστοί φίλοι των γηπεδούχων με τις ομπρέλες τους για να αποφύγουν τις βροχές.

- 49' Κίτρινη στον Κυριάκου

- 56' Σπουδαία φάση για τους γηπεδούχους. Ο Πιερή απέναντι στον Μάστρου δεν καταφέρνει να σκοράρει. Νικητής στο τετ α τετ ο κίπερ της Αναγέννησης.

- 60' Απαντάει στις ευκαιρίες η Αναγέννηση. Ο Βέσλεμ βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Καϊρίνο και αυτή την φορά νικητής είναι  ο τερματοφύλακας! Ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, απόκρουση Καϊρίνου.

- 61' Ο Ράνος το σουτ αποκρούει εκ νέου ο Καϊρίνος.

- 66' Κίτρινη ο Οζίας

- 69' Κεφαλιά του Πάντου, δύσκολα σε κόρνερ ο Μάστρου.

- 73' ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση και 0-2. Ο Ράνος πήρε τη μπάλα σε πλεονεκτική θέση, πέρασε τον Καϊρίνο και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

- 75' ΓΚΟΛ για την Καρμιώτισσα και 1-2. Ο Χριστοφή μειώνει για τους γηπεδούχους με πλασέ εντός περιοχής.

- 80' ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση και 1-3. Ο Ράνος από κοντά σκοράρει αφού πήρε το "ριμπάουντ" από το σουτ του Βέσλεμ που κτύπησε στο δοκάρι.

- 81' Κόκκινη κάρτα στον Κυριάκου. Δυο κίτρινες σ' ένα λεπτό λόγω διαμαρτυριών.

- 82' Κίτρινη και στον Βαττή.

- 85' Απόκρουση του Καϊρίνου σε κεφάλια του Ρανος

- 90+2 ΓΚΟΛ για την Αναγέννηση και 1-4. Ο Ευσταθίου σκοράρει και δίνει διαστάσεις στη νίκη των πρασίνων.

Τέλος

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Οζίας, Βαττής, Πάντος, Κυριάκου, Σαρίφ, Χριστοφή, Νιόκκα (Μασίνουα 64'), Κυριάκου, Γενεθλίου (Πιερή 55'), Ταξιάρχης (Νεοφύτου 51')

Αναγέννηση: Μάστρου, Φίλγκειτ, Βλασόπουλος, Ράνος, Νικολάου (Γιαννακού 46'), Βέσλεμ, Αντωνίου (Ευσταθίου 46'), Κυριάκου, Ευθυμίου, Σωτηρίου, Γιωρκάτζιης (Κουλλούρης 70')