ΑΓΓΕΛΟΣ/Διπλό… ΜΠΑΜ!

Προκάλεσε αίσθηση η χθεσινή εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον ΑΣΙΛ. Η ομάδα του Αγγέλου Ευθυμίου, αν και βαθμολογικά αδιάφορη, έκανε το «μπαμ» της αγωνιστικής και έβαλε δύσκολα στους «μαυροπράσινους» ως προς την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Τρίτη σερί νίκη για τον ΑΣΙΛ και εδραιώθηκε στην 5η θέση του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας. Η προσφυγική ομάδα έχει βελτιωθεί αισθητά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον 35χρονο Κύπριο προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά στη σεζόν που διανύουμε που ο Άγγελος Ευθυμίου κάνει μεγάλη… ζημιά στον Ολυμπιακό! Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Ακρίτας Χλώρακας υπό την καθοδήγηση του Ευθυμίου κέρδισε με 1-0 στο Μακάρειο Στάδιο. Στις δύο από τις τρεις φετινές ήττες του Ολυμπιακού στην έδρα του, ο Άγγελος Ευθυμίου έβαλε τη… σφραγίδα του.

Από τους κορυφαίους Κύπριους ανερχόμενους προπονητές και σίγουρα το όνομά του δεν θα αργήσει πολύ να απασχολήσει ομάδες Α΄ Κατηγορίας.

Ο Άγγελος έκανε εξαιρετική δουλειά στον Ακρίτα, άρχισε εντυπωσιακά στον ΑΣΙΛ και η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…